Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » MELEG KÉRDÉS! Tetszik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MELEG KÉRDÉS! Tetszik az osztálytársam, de nem tudom hogyan kideríteni, hogy melyik nemhez vonzódik?

Figyelt kérdés

Nagyon belé szerettem, próbálok minél több jelet "küldeni" neki, hogy kifejezzem vonzalmamat iránta. ( Szorosan mellé ülök, ha rám néz akkor mélyen a szemébe nézek és elmosolyodok ( egyes napokon ezt viszonozza is ), próbálok nagyon kedves lenni felé, meghallgatom, segítek neki ha kell, stb. )

Szóval a baj ott kezdődik, hogy nem tudom kideríteni, hogy meleg-e, mert vannak napok mikor szinte egész nap együtt vagyunk és jókat beszélünk, de vannak olyan pillanatok is mikor elutasítóan viselkedik és ez zavar össze.

Nem egyszer elkéri a telefonomat én meg az övét, és kíváncsiságból megnéztem kikkel beszél gyakran FB-n. ( És láttam, hogy egy lánnyal elég sokszor. ) Később rákérdeztem, hogy "Mi van azzal a lánnyal?" és csak annyit felelt, hogy "Nagyon rám hajtott. De még fiatal.. Szóval szerintem nem lesz semmi." Csak remélni tudom, hogy nem is lesz. :$

De a lényegre térve:

A kérdésem tehát az lenne, hogy hogyan tudnám kideríteni, hogy akkor most melyik nemhez vonzódik.

Elnézést kérek ha esetleg értelmetlen valami, vagy egyáltalán semmi köze az egészhez, csak eléggé összezavart vagyok mostanában.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Én: 19/F

Ő: 17/F

2014. máj. 21. 22:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
Várjuk...
2014. jún. 4. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:
lett fejlemény?
2014. jún. 29. 23:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyelőre semmi. Nem nagyon változtak a dolgok.
2014. júl. 1. 22:01
 14/16 anonim válasza:
Lett fejlemény? Nagyon szorítunk neked ^^
2014. júl. 7. 01:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi srácok, de alig tudok mostanában vele egyáltalán beszélni is nem hogy találkozni, mert elfoglalt. :\
2014. júl. 7. 10:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
hivd el megnezni otthon a transformer 4 et :D
2014. júl. 11. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!