Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak akkor beszélünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor beszélünk, ha én irkálok?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit gyerekesen fog hangzani.

Van ugye a barátnőm. Szoktunk beszélni Viberen, facen, meg mindenen, ahol tudunk, de csak akkor beszélünk ha én írok rá... Miért van ez? Ennyire nem érdekli, hogy mi van velem?

Vagy csak elvárja, hogy a fiú írjon a lányra?

20/F

2014. máj. 19. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Fel sem tűnne neki, ha eltűnnél.
2014. máj. 19. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Annyira nem jössz be neki, hogy ő is tegyen a kapcsolatért, de ha már pedálozol akkor jó vagy, jobb mint a semmi
2014. máj. 19. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán csak megszokta, hogy te írsz neki elsőnek, és korábban mint ő. Csináld azt, hogy nem írsz neki, addig amíg ő nem ír, ha nem keres, akkor szakíts vele.

Én barátnőmmel is dettó ez van, kérdeztem miért, mondta, hogy mert én írok előbb.. Teszteltem, és valóban, ha nem írok neki, akkor később ő ír. Csináld még azt, hogy kevésbe kepesztesz utána, aztán ő fog rád mászni, ha tényleg érdekled őt.

2014. máj. 19. 20:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha együtt vagyunk, mondja 1000-szer, hogy szeret, érezteti velem, és tudom is, hogy szeret. Én is szeretem. Amikor együtt vagyunk, nincs gond, de amikor neten keresztül beszélnénk, mindig nekem kell először lépni, és ez zavar :(
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as :)
 6/10 anonim válasza:
Lehet, hogy szimplán félénk. Én is félénk vagyok, ezért mindig a barátomnak kell kezdeményeznie. Legközelebb, ha találkoztok, kérdezd meg tőle, miért olyan amilyen. Megeshet, valami komoly probléma áll a dolog hátterében, nem is a félénkség.
2014. máj. 19. 20:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy félénk. Lassan fél éve együtt vagyunk. Minden nap találkozunk kb
2014. máj. 19. 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Te elégszer mondod neki, hogy szereted? Eléggé érezteted vele? Mert, ha nem, akkor lehet ezért várja meg amíg te írsz rá. Mert ilyenkor ő van a figyelemben te rajongasz többet érte, hisz te írsz rá, nem ő rád.

De szerintem is kérdezd meg, nem látunk a fejébe, mi nők úgyis olyan komplikáltak vagyunk:)

2014. máj. 20. 16:25
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen, azt észrevettem, hogy kicsit komplikáltak vagytok :D

Szoktam mondani neki, hogy szeretem, elég sokszor :)

2014. máj. 20. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg az az egyetlen megoldás, ha megkérdezed tőle, hogy miért neked kell mindig rá írni, és kérd meg, hogy ő is kezdeményezzen néha.
2014. máj. 21. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!