Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudod, hogy szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod, hogy szerelmes vagy?

Figyelt kérdés

milyen jelei vannak?

mennyi idő után érzed?

rossz vagy jó dolog a szerelem?

hány évesen voltatok először szerelmesek?

fiúk, lányok válasza egyaránt érdekel. kort is ha lehet :)

2014. máj. 19. 19:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A jelei, hogy szinte mindenről ő jut az eszedbe, nagyon sokat gondolsz rá, arra vágysz, hogy vele legyél, és egyszerűen nem tudsz betelni vele.

A jelenlegi párommal, ami az első beteljesült szerelem az életemben, olyan 1-1,5 hónap után éreztem, hogy hirtelen nagyon fontossá vált a számomra, minden kis rezdüléséről tudni akartam és állandóan az ő társaságára vágytam, akár csak telefonon keresztül is, ha épp nem tudtunk jobb megoldást találni.

Szerintem teljes mértékben jó dolog, éltető erőt ad az embernek. Előtte csak a saját kis elgondolásaim, terveim voltak. De mióta szerelmes lettem, úgy érzem, teljes az életem, hogy van kiért/kivel végigcsinálnom.

Legelőször már nem is tudom, mikor lettem szerelmes, de az csak ilyen plátói dolog volt. Legtöbbször nem is ismertem igazán azt, akibe úgymond "szerelmes" voltam. Folyton vágyakoztam utána, de valójában csak egy álomképet kergettem. A mostani szerelem 18 éves korom óta tart.

2014. máj. 19. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!