Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, fiúk! Nektek "hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Nektek "hogy zajlott le" az első csókotok?

Figyelt kérdés

Pl.: "Suli után oda jött hozám a fiú, kérdezte hogy vagyok (stb) átkarolta a derekam, mondta, hogy szeret, én is mondtam, odahajolt, és megcsókoltuk egymást (esetleg, hogy hogy fejeztétek be)"

Köszi a válaszokat, és légyszi normálisakat :) KÖSZI!!!

2014. máj. 18. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A bátyám születésnapi buliján történt, amikor bevonultunk a szobámba. Akkor még nem sejtettem semmit, hogy mi fog történni később. Csak úgy, mint két jóbarát, elkezdtünk beszélgetni erről-arról, felidéztük a "régi" szép emlékeket, mikor a Vidámparkban voltunk. Egyszer csak, egy váratlan pillanatban megsimogatta a hátam, és kérdezte tőlem, hogy "szeretsz engem"? Igen! - feleltem, és megcsókolt! Sosem gondoltam volna, hogy valóra válik az álmom, hogy egyszer valaha az enyém lehet... és lám, az enyém lett! Oly hihetetlen még mindig....
2014. máj. 19. 21:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Buliban, 15 voltam, egy idősebb sráctól, és undorítóan csókolt. Végig azon gondolkodtam vajon mindenki így csinálja-e... másnap úgy éreztem magam mint akit megrontottak (az úristen mit tettem? csókolóztam valakivel szituáció..)

21/N

2014. máj. 19. 22:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem csókolóztam!! Egyszer egy fiú megpróbált megcsókolni átkarolt,a szemembe nézett ,közeledett én meg mit csináltam? Ellöktem!De nem ilyen kis finoman ,elég durván! Visszaemlékezni is rossz. Elég ciki volt ,mert az egész osztályom látta. Jó az igaz ,hogy nem is akartam csókolóznia fiúval ,meg nem is jártunk +nem is szerettem,de ő úgy gondolta ,hogy odavagyok érte. Ha visszagondolok ,látom ahogy ellököm. Amúgy ez kb. fél éve volt szóval nem nehéz visszaemlékezni. képzeljétek el. Ott voltunk a suliban! az egész osztály tudta ,hogy megakar csókolni (kivéve engem ugye) és mindenki nézett, várta a romantikát én meg durván ellököm.Azóta valamiért nem annyira fényes a kapcsolatunk.. 14/L vagyok amúgy :)
2014. máj. 20. 18:09
 14/16 nevess válasza:
100%
Jégpályán volt, 2. találkozás azt mondta h álljunk meg egy pillanatra mert fáj a lába. Adott az arcomra egy puszit majd megkérdezte h mi lenne ha így puszilnálak meg és megcsókolt, hirtelen azt se tudtam mit csináljak :D
2014. máj. 22. 18:29
 15/16 Leila8.wolf válasza:
100%
Én otthon voltam a barátommal és együtt üldödéltünk a kanapén és egyszercsak az öcsém a másik szobában egy nagyon han gosat pukizott. erre elkezdtünknevetni majd aztmonda a barátom hogy nagyon szépvagyok mikor nevtek, erre megcsókolt <3 nagyon jóvolt... :) 13/L
2014. máj. 26. 09:27
 16/16 anonim válasza:
100%

Tudom régi kérdés, de aki mostanàban olvassa, talàn érdekelheti...

Na szóval, a legelsô csókom 14 évesen volt a mostani barátommal. (Londonban élek, félvér vagyok, így angolul is beszélek; pàr éve költöztünk ki angliàba)

Mivel egy környéken lakunk a fiúval, ugyanabba a körzeti suliba járunk, reggelente egyûtt megyünk suliba. Mivel bejöttûnk egymàsnak, elhívott sétàlni (randizni).

Ami azért volt vicces, mert séta kôzben eleredt az esô, pechemre nem volt nàlunk esernyô, és bebújtunk egy olyan "telephone box"-ba (az a piros telefonàló építmény...) hogy ne àzzunk el, ahol elég özel àlltunk egymàshoz a szûk hely miatt, és egyszer csak egymàs szemébe néztünk, közelebb hajoltunk és innen màr csak rózsaszín köd :D

nagyon jó volt, és azóta csak egyre jobb... :P

abszolút mellékesen megjegyzem, über-hiper-szuper helyes, és szívdöglesztô akcentusa van, ami nagyon bejön ♥.♥ (najó, lehet egy picit túlzàsba viszem, de akkor is szeretem :DD)

16/L

ui.: talàn (de csak talàn) túl sok smiley és zàrójel volt a szövegben, nem?

2017. ápr. 23. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!