Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Nektek "hogy zajlott le" az első csókotok?
Pl.: "Suli után oda jött hozám a fiú, kérdezte hogy vagyok (stb) átkarolta a derekam, mondta, hogy szeret, én is mondtam, odahajolt, és megcsókoltuk egymást (esetleg, hogy hogy fejeztétek be)"
Köszi a válaszokat, és légyszi normálisakat :) KÖSZI!!!
Buliban, 15 voltam, egy idősebb sráctól, és undorítóan csókolt. Végig azon gondolkodtam vajon mindenki így csinálja-e... másnap úgy éreztem magam mint akit megrontottak (az úristen mit tettem? csókolóztam valakivel szituáció..)
21/N
Tudom régi kérdés, de aki mostanàban olvassa, talàn érdekelheti...
Na szóval, a legelsô csókom 14 évesen volt a mostani barátommal. (Londonban élek, félvér vagyok, így angolul is beszélek; pàr éve költöztünk ki angliàba)
Mivel egy környéken lakunk a fiúval, ugyanabba a körzeti suliba járunk, reggelente egyûtt megyünk suliba. Mivel bejöttûnk egymàsnak, elhívott sétàlni (randizni).
Ami azért volt vicces, mert séta kôzben eleredt az esô, pechemre nem volt nàlunk esernyô, és bebújtunk egy olyan "telephone box"-ba (az a piros telefonàló építmény...) hogy ne àzzunk el, ahol elég özel àlltunk egymàshoz a szûk hely miatt, és egyszer csak egymàs szemébe néztünk, közelebb hajoltunk és innen màr csak rózsaszín köd :D
nagyon jó volt, és azóta csak egyre jobb... :P
abszolút mellékesen megjegyzem, über-hiper-szuper helyes, és szívdöglesztô akcentusa van, ami nagyon bejön ♥.♥ (najó, lehet egy picit túlzàsba viszem, de akkor is szeretem :DD)
16/L
ui.: talàn (de csak talàn) túl sok smiley és zàrójel volt a szövegben, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!