Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SURGOOS! Apakomplexusom van?
Figyelt kérdés
szerelmes vagyok a tanaromba..en 13/L o 53/F. tudom, hogy nagyon durván hangzik.de esküszöm szerelmes vagyok belé :( már több mint 1éve...azt mondta hogy ő is szeret...egyébként van apukám de szüleim elváltak..és honaponta egyszer látom..nem vmi jó a kapcsolatom apukámmal..szerintetek apa komplexusom van?2014. máj. 18. 15:18
11/12 A kérdező kommentje:
21:54!
uristeeen ugyaneeez*-*:)
2014. máj. 21. 16:46
12/12 anonim válasza:
Szép dolog a szerelem de még nagyon fiatal vagy és ő bőven az apád lehetne.Annyira ne éld bele magad persze lehet álmodozni de...érted mire gondolod.Csak azért írom mert ezek a dolgok elszoktak fajulni ha nem vigyáz az ember lánya.és igen lehet benne apakomplexus bár ez így eléggé le van egyszerűsítve...olyan mintha valami lelki betegség lenne de nem az mert főleg az iskolában sokan látnak példaképet egy egy tanárjukban.Előfordul ilyen rajongás....Ha ez el is múlik lehet valaki más lép majd a helyébe főleg így amíg iskolás vagy ezek természetes dolgok.A 'szeretlek ám' inkább egy kedveskedésnek tűnik egy diákja felé nem valamiféle burkolt szerelmi vallomásnak de ezt úgy is tudod...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!