Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezhetném vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetném vissza a vőlegényem szerelmét?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve, a párom választás elé állított. A vőlegényem egy év után bejelentette hogy nem lesz esküvő, mert ő nem áldoz erre pénzt, valamint gyereket se akar már, pedig nem erről volt szó! :( Együttélni együtt akar, és benyujtotta már az elvárásait is, én nem szólhatok semmit! Vagy elfogadom, hogy így fogok élni, ahogy ő előírja, vagy "szép és okos nő vagyok, találok majd jobbat". Én viszont szerettem ezt a férfit, évekig megbíztam benne és boldog voltam hogy feleségül is kért! Boldog voltam, hgoy engem akar gyerekei anyjának! És most nem tudom mi történt, hirtelen pár hét alatt megváltoztatta az elképzeléseit. Külföldön dolgozik, és ő egy komoly férfi volt! Most felhív és a telefonba flegmán beszél velem! :((

Adjatok tanácsot, de ha lehet ne azt hogy hagyjam el, mert az nem áll módomban.

2014. máj. 18. 08:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyi! Úgy látom épp most cseszed el az életed. Nem látod hogy mindenki azt mondja lépj?

Egy életed van. Te döntöd el hogy éled!

Vagy te is egy érzelmi nyomorék leszel 40 évesen. Egy zombi!

Okos vagy és szép? Hát akkor irány a társkereső oldal!

2014. máj. 18. 09:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Jól beszél a 11-es.
2014. máj. 18. 09:23
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
A kérdező beteg anyjára meg senki sem gondol...Látom okos emberek vannak itt.Amíg nincsen elegendő pénz a beteg anyjának az ápolására, addig tényleg nem nagyon tud lépni.
2014. máj. 18. 09:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj már! Szerinted őt azért teremtette az Isten, hogy a beteg anyját ápolja egész életében? Ezért most biztos megköveztek, de nem tudni mennyire beteg, nem tudni mikor gyógyul meg, ha egyáltalán meggyógyul, nem tudni miért nem kap segélyt a beteg anyja, nem tudni hol az apja, nem tudni hol van a testvére, stb, stb aki még segíthet.

Lehet hogy a fickónak is ebből lett elege.

Benne volt ez a téma az ultimátumban?

2014. máj. 18. 09:46
 15/19 A kérdező kommentje:

Egyedüli gyerek vagyok, az apámat soha nem ismertem. Egyelőre nem tudom a megoldást, de mivel hétvégenként és esténként elég sokat internetezek, gondoltam megkérdezek pár embert, hogy ki mit tenne az én helyemben, ki hogy gondolja.

Igen, valóban nem könnyű egy középkorú embernek legyen az nő vagy férfi, hiszen egyrészt ha még élneka szülei, valamilyen módon gondoskodni illik róluk, másrészt már a saját család alapítása is tervben van, hacsak már nincs neki sajátja.

Én is sokat változtam mondjuk úgy az elmúlt egy évben, pl. már nem akarok magamhoz láncolni senkit sem, nem hisztizek, ha a pasi el akar hagyni pl. Mert volt már ilyen is.

2014. máj. 18. 10:01
 16/19 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon rossz a helyzeted. Nem irigyellek.

Akkor nem marad más, mint várni.

- Várni, hogy anyukád jobban legyen.

- Várni, hogy a pasid észhez térjen, vagy elhagyjon.

Mit teszel, ha ő hagy el? Van erre valami forgatókönyv?

Vagy éhezni fogtok?

2014. máj. 18. 10:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Most épp azt teszed. Hisztizel, csak nem a pasinak, hanem nekünk. Javaslom, hogy a hétvégi internetezést fordítsd inkább arra, hogy másodállást találj és egy új partnert, aki talán szerethet.
2014. máj. 18. 10:15
 18/19 PearlDiver ***** válasza:
84%

A szerelmét úgy tudnád visszaszerezni, ha több időt töltenétek együtt, és látná hogy mennyit teszel érte, hűséges vagy, ő is felnézhet rád, újra megtaláljátok a romantikát stb. De ehhez sajnos két ember elhatározása kell... Ha benne már nincs szeretet feléd, azt sajnos jó eséllyel fújhatod, és szerintem felesleges küzdened érte.

Az egzisztenciádat nem szabad függővé tenned valakitől, aki nem szeret téged! Ebből csak sírás lesz és fogcsikorgatás.

Keress olyan lehetőségeket, amiknél a saját lábadra állhatsz, és anyukádat megfelelő kezekre bízhatod - kivéve persze, ha egész életében te akarod ápolni. De kizárt hogy senki ne legyen, aki ebben a helyzetben a segítségedre tudná lenni. Merj a barátaidhoz, rokonaidhoz fordulni!

2014. máj. 18. 10:17
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem, én nem hisztizek, nem vagyok sem kislány, sem cicababa hogy igy cselekedjek. Sajnos öregek otthonában nem tudom tenni mert nincs jövedelme, és akkor nekem kellene azt is fizetnem, plusz magamról gondoskodni. Meg nem is írná alá. Kényelmes így neki, úgy gondolom.

Azt hiszem, valóban várok egyelőre, mást nem tehetek. Valaki írta, hogy attól még lehet gyerekem. Persze lehetne, de mindent megtesz, hogy ne legyen.

2014. máj. 18. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!