Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kell smárolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell smárolni?

Figyelt kérdés
Nagyon kérek mindenkit hogy csak komoly válaszokat írjátok. Az osztálytársammal összejöttem és holnap le szeretném smárolni de hogy? Én még nem smároltam ő már sokszor..:/ És sok helyzet volt már...de mindig parázok és sose teszem meg..És nem is tudom hogy kell. Pedig nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni :(

2014. máj. 15. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
akkor ne tegyél fel hülye kérdéseket. az mindenkinek jön magától.
2014. máj. 15. 18:07
 2/5 PearlDiver ***** válasza:
50%

Kérd meg, hogy ő tanítson meg. Sokkal többet érsz vele mint bármilyen tanáccsal, amit itt kapsz.

Ha meg ezt cikinek gondolja, már hogy őt kéred meg, akkor felesleges vele lenned!

Egyébként a titka hogy csak lazán, ami jól esik, de gyengéden és figyelmesen. Úgyis a gyakorlat teszi a mestert.

2014. máj. 15. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A maradék hagymát kockázzuk fel, és 1 evőkanál olajon pároljuk meg, majd tegyük bele az apróra vágott gombát, paradicsompürét, kakukkfüvet, sót, borsot, és 10 percig pároljuk együtt.
2014. máj. 15. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
jopofizzal vele kerulj kozel hozza oleld at a zajadat erintsed ossze a szajaval ...ennyi akkor picit kinyitod az ajkad es addigra erezni fogod ha a masik is ezt teszi...majd erezni fogod hogy o is kinyitja egy picit a szajat es a nyelvetek ossze fog erni ..kicsit at tolod a nyelvedet a szajaba de nem barabr modon majd ide oda jatszotok a nyelvetekkel...A kezeddel kozben cirogathatod a vallat vagy masik kezeddel atoleled ..De ezt kedheted elotte egy kis puszilgatassal is a arcat majd ovatossan a szajara adsz egy puszit es uatnna mar laza nyitott szajjal at tolod a nyelvedet .. Majd manni fog magatol foleg aha ficko mar nagy penge majd vezet es eszre sem veszed mar samrolsz is ilyen egyszeru..semmi panik...esetleg ne egyel hagymat elotte hogy ne legyen kellemetlen mellek illata vagy ize a szadnak..a tobbi megy magatol sok sikert aztanb varjuk a fejlemenyeket mire jutottal...nyali fali puszika..gatlasmentessen.
2014. máj. 16. 12:35
 5/5 anonim válasza:
Te milyen cuki vagy krisztofer xdddd
2014. máj. 18. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!