Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik! Előfordulhat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Előfordulhat, hogy ellöktök magatoktól egy nőt akit szerettek, mert nem érzitek "elég jónak" magatokat, pl. alacsonyabb iskolai végzettség, nem túl menő állás miatt?

Figyelt kérdés

2014. máj. 15. 02:09
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Hogy lássam, hogy gyakori-e az ilyen kisebbségi komplexus.
2014. máj. 15. 02:39
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sokan.
2014. máj. 15. 02:41
 23/28 anonim ***** válasza:
Nyilván nem kezd egy normális férfi olyan nővel akinek az életmódja messze meghaladja a pénzügyi lehetőségeit, ha csak nem kitartatni akarja vele magát
2014. máj. 15. 02:42
 24/28 anonim ***** válasza:
Előfordult, aztán azt mondta nem érdekli, pár hétig szenvedtünk így, végül gondoltam jó, csak nem lehet gond. Néhány hónapra rá rájött, hogy igazam volt, lelépett. :D
2014. máj. 15. 02:53
 25/28 anonim ***** válasza:

Előfordulhat. Én például szerettem volna egyetemet végezni, jártam is egy évig de különböző okok miatt otthagytam. Helyette végeztem egy hasonló dolgot csak OKJ és bár felsőfokú, de mérnökasszisztens. Az igazság az volt, hogy azt meg a kisujjamból kiráztam, fele órákra be se jártam. Na mindegy, a kérdésre válaszolva..

Ha utólag tudnám meg, nagy eséllyel nem zavarna. Ha tudnám, hogy a lányt nem zavarja és szeretjük egymást, akkor engem sem zavarna. Egyébként nálam nem az egyetem a legmagasabb szint, szakmai vonalon vannak azért értékesebb végzettségek, persze ahhoz lehet nem elég 3 év, hogy megszerezzen valaki mondjuk egy CCIE Security vagy Service Provider tanusítványt. Szóval én úgy gondolom, hogy az iskolai végzettség az csak egy állapot, ami elvileg változhat az életünk során bármikor.

A valóság pedig az, hogy sajnos sokan tényleg azt hiszik, hogy az jelent valamit. Pedig egy papírt megszerezni többféleképpen is lehet. Az unokatesómnak (lány) volt egy nagyon jó kapcsolata egy fiúval már évek óta, úgy volt, hogy esküvő lesz, már a gyerek is szóba került. Imádtam a fiút is, tök normális volt. Az volt a probléma, hogy unokatesóm jogász, doktor, a fiú meg egy vízvezeték szerelő volt. A nagymamának és a anyukának nem tetszett, ezért a fiút elmarták a lány mellől. A fiúval nem tudom mi van, az unokatesóm azóta sem talált senkit, aki olyan jó lenne, mint ő (és iskolai végzettségben is megfelelne :P) pedig ez már kb. 6 évvel ezelőtt történt. Nekem ezt nagyon rossz volt látni, emiatt sem foglalkoznék vele, de a lánnyal mindenképpen kellene beszélnünk róla.

2014. máj. 15. 03:10
 26/28 anonim ***** válasza:

Nekem nincs diplomám, nem is akartam sosem, mert olyan pályán dolgozok, amivel valószínű többet keresek, mint rengeteg diplomás. A páromnak van diplomája, de még egy pillanatra se éreztette a felsőbbrendűségét emiatt, mivel kommunikálunk egymással, és elég hamar kiderülnek dolgok kettőnkről, már az elejétől fogva.

Nekem is bőven lenne rá okom, amiért lenézek sok embert, mégsem teszem, mert eléggé korlátolt meglátás az, hogy egy papír miatt tartsam magam valakinek.

2014. máj. 15. 03:35
 27/28 anonim ***** válasza:
Bizony, volt már rá példa. A lány nem értette, hogy mi bajom van, és soha nem is tudta meg, hogy ez volt az igazi problémám. Rendkívül zavart, hogy amíg nekem csak három nyamvadt középfokú (szakközépiskolai) végzettségem volt, ő már a második diplomájának küszöbén álldogált, három nyelven beszélt folyékonyan, s ezen felül iskola mellett többet keresett, mint én főállásban. Ezt én nem tudtam elfogadni és gyáván megfutamodtam a lány elől. 30/F
2014. máj. 15. 09:41
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem, pedig volt már PhD hallgató barátnőm. Nekem csak egyetemi diploma van.
2014. máj. 15. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!