Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eltávolodtunk egymástól (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltávolodtunk egymástól (? )

Figyelt kérdés

4 és fél éve vagyunk együtt a párommal.Eddig se volt tökéletes a kapcsolatunk,kisebb viták voltak, mint mindenütt.

Azt mondják nagyon jó alakom van,szép is vagyok de igazából ezekre annyira nem szoktam adni.Többen is elhívtak randira az elmúlt években de én mindet elutasítottam,szeretem a párom,tudom hogy Nekem Ő kell.

A vitáink inkább az Ő kritikáiról szóltak,mit vegyek fel mit ne,nézzem meg hogy az a csaj jobban néz ki nálam én miért nem nézek ki úgy stb.stb.Egyszóval neki valahogy sosem feleltem meg de néha úgy érzem még most sem.

Sokszor beszéltem emiatt Vele de ő valahogy nem így látta a dolgokat ezért mindig vitatkozásba torkollott a beszélgetés.

Az utóbbi 2-3 hónapban úgy vettem észre hogy már nem úgy kötődünk egymáshoz.

Fel is hoztam Neki ezt kb.2 hete,de Ő csak annyit mondott hogy a sok vita miatt van.

Mondtam hogy jó,akkor kicsit vegyünk vissza, mindketten hibásak vagyunk valamiben,biztos nem egyoldalú a dolog,de Ő csak azt mondta hogy jó.

Azóta se változott semmi,talán kicsit hűvösebb is lett a kapcsolatunk amióta szóltam Neki erről.

Mit tegyek?

Veletek volt már ilyen vagy hasonló?

Sikerült megoldani? Ha igen,hogy?

Köszönöm a válaszokat

22/N,26/F

2014. máj. 14. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
még jó hogy a szeretet az elfogadásról szól,képzelem mennyire odavan érted...
2014. máj. 14. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Elhidegült ez a kapcsolat. Megszokott, szürke hétköznapok stb :/

Mozduljatok ki, randizzatok újra :) Nektek kell kitalálni mitől lenne újra egy kis tűz.

Szex rendben van?

2014. máj. 14. 15:57
 3/10 A kérdező kommentje:

-Ő nem szeretne kimozdulni :S

-Mondhatni...

2014. máj. 14. 16:00
 4/10 Moszuke ***** válasza:
100%

a párod külsejét ilyen paraszt módon fikázni.. hát hallod.. ez a pasi nem szeret téged annyira mint te őt.

igen velünk volt már hasonló és nem tudtuk megoldani (2,5év)

a megoldás talán a kommunikáció és a kölcsönös tisztelet, figyelem kialakítása lenne.. de ez rengeteg meló és KÉT ember munkája lenne.

2014. máj. 14. 16:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a mondhatni sem volt túl meggyőző... :/

Így van ,ehhez két ember kell, ez Neked egyedül nem fog menni.

2014. máj. 14. 16:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"kisebb viták voltak, mint mindenütt"

Azért ne állítsuk már be a dolgot úgy, mintha teljesen szokványos lenne a "nézzed má' őt ott, mennyivel jobban néz ki mint te" minden kapcsolatban. :D

A barátod bunkó és cseppet sem úgy érez irántad, mint te iránta. Felesleges erőltetni.

2014. máj. 14. 16:10
 7/10 A kérdező kommentje:

És mit ajánlotok ez ügyben? Mit mondjak a páromnak?

Mit tudok tenni?

Tegyek érte egyáltalán?

2014. máj. 14. 16:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolgot tudsz tenni: szakítasz. Ne egy olyan ember mellett akard leélni az életed, aki nem fogad el. Hogy lehet olyat mondani egyáltalán valakinek, hogy "te miért nem nézel ki úgy"? Ergo nem fogad el. És ha nem fogad el, akkor nem is szeret. Ha nem szeret, nincs értelme együtt lennetek. Te hiába szereted.. sajnálom :\ Nehéz lesz, mert négy és fél év az nem kis idő, gondolom akkor neked az első is volt. De ha már megbeszélni sem tudjátok, mert ő nem változtat semmiben, akkor tényleg nincs értelme. Adhatok neked reményt, hogy majd megváltozik, de ki tudja. 50-50%.. erre meg ne alapozz. Gondolj magadra, teljesen leszívja az önbizalmad ilyen kijelentésekkel.
2014. máj. 14. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

elöttem szolonak,teljesen igaza van,ment a zold kez...Ha szeretne elfogadna igy ahogy vagy,ne pazarold ilyen emberre az idodet.Rad talal meg a boldogsag,ebbe biztos vagyok,hagyd a francba,talalsz jobbat.SZAKITS!!!!!

Nehez lesz biztos,de tuleled,mindenki eletebe vagyis tobbsegenek,megvolt a szkitas mar. Enis szenvedtem ferfi miatt,mostanra meg boldog anya es feleseg vagyok. Sok sikert,es ne hagyd magad manipulalni. Fel a fejjel.Szoritok

2014. máj. 15. 09:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Mindenkinek Zöld kezet adtam.
2014. máj. 17. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!