Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltávolodtunk egymástól (? )
4 és fél éve vagyunk együtt a párommal.Eddig se volt tökéletes a kapcsolatunk,kisebb viták voltak, mint mindenütt.
Azt mondják nagyon jó alakom van,szép is vagyok de igazából ezekre annyira nem szoktam adni.Többen is elhívtak randira az elmúlt években de én mindet elutasítottam,szeretem a párom,tudom hogy Nekem Ő kell.
A vitáink inkább az Ő kritikáiról szóltak,mit vegyek fel mit ne,nézzem meg hogy az a csaj jobban néz ki nálam én miért nem nézek ki úgy stb.stb.Egyszóval neki valahogy sosem feleltem meg de néha úgy érzem még most sem.
Sokszor beszéltem emiatt Vele de ő valahogy nem így látta a dolgokat ezért mindig vitatkozásba torkollott a beszélgetés.
Az utóbbi 2-3 hónapban úgy vettem észre hogy már nem úgy kötődünk egymáshoz.
Fel is hoztam Neki ezt kb.2 hete,de Ő csak annyit mondott hogy a sok vita miatt van.
Mondtam hogy jó,akkor kicsit vegyünk vissza, mindketten hibásak vagyunk valamiben,biztos nem egyoldalú a dolog,de Ő csak azt mondta hogy jó.
Azóta se változott semmi,talán kicsit hűvösebb is lett a kapcsolatunk amióta szóltam Neki erről.
Mit tegyek?
Veletek volt már ilyen vagy hasonló?
Sikerült megoldani? Ha igen,hogy?
Köszönöm a válaszokat
22/N,26/F
Elhidegült ez a kapcsolat. Megszokott, szürke hétköznapok stb :/
Mozduljatok ki, randizzatok újra :) Nektek kell kitalálni mitől lenne újra egy kis tűz.
Szex rendben van?
-Ő nem szeretne kimozdulni :S
-Mondhatni...
a párod külsejét ilyen paraszt módon fikázni.. hát hallod.. ez a pasi nem szeret téged annyira mint te őt.
igen velünk volt már hasonló és nem tudtuk megoldani (2,5év)
a megoldás talán a kommunikáció és a kölcsönös tisztelet, figyelem kialakítása lenne.. de ez rengeteg meló és KÉT ember munkája lenne.
Ez a mondhatni sem volt túl meggyőző... :/
Így van ,ehhez két ember kell, ez Neked egyedül nem fog menni.
"kisebb viták voltak, mint mindenütt"
Azért ne állítsuk már be a dolgot úgy, mintha teljesen szokványos lenne a "nézzed má' őt ott, mennyivel jobban néz ki mint te" minden kapcsolatban. :D
A barátod bunkó és cseppet sem úgy érez irántad, mint te iránta. Felesleges erőltetni.
És mit ajánlotok ez ügyben? Mit mondjak a páromnak?
Mit tudok tenni?
Tegyek érte egyáltalán?
elöttem szolonak,teljesen igaza van,ment a zold kez...Ha szeretne elfogadna igy ahogy vagy,ne pazarold ilyen emberre az idodet.Rad talal meg a boldogsag,ebbe biztos vagyok,hagyd a francba,talalsz jobbat.SZAKITS!!!!!
Nehez lesz biztos,de tuleled,mindenki eletebe vagyis tobbsegenek,megvolt a szkitas mar. Enis szenvedtem ferfi miatt,mostanra meg boldog anya es feleseg vagyok. Sok sikert,es ne hagyd magad manipulalni. Fel a fejjel.Szoritok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!