Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényes kérdés. Párotoknál wc használat?! Elsőre hogyan és utána?
Ez szerintem nekünk nőknek a kellemetlenebb általában, de van, aki ebből nem csinál problémát.
Engem eleve mindig nagyon zavar, ha valaki mászkál az ajtó előtt pl. amikor végzem a dolgom, nem is megy akkor.
A mostani párom felnőtt férfi fejben is, ő ezt tök viccesen fogja fel, simán rám nyit és beleül az ölembe is, ha úgy van :D
De mégis feszültséget okoz, hogy a nagydolgomat elvégezzem, mert ugye a hangok meg a szagok :) Lehet, hogy túlgondolom és le kellene lazulnom.
Ki hogy küzdötte le ezt a "szégyenérzetét"?
Kedves Kérdező, lehet, hogy én értettem félre, de nekem úgy tűnt, hogy eddig szinte senki nem az eredeti problémádra válaszolt.
Ha jól értettem, akkor itt nem kifejezetten azon van a hangsúly, hogy rád nyitott, hanem eleve a "nagydolgot" elintézni, amikor együtt vagytok a házban. Tudom, miről beszélsz, engem is nagyon zavar, hogy meghallhatják a hangokat, utána nyilván lesznek szagok is, tényleg kellemetlen.. Szerintem ezen igazából az idő segít. Egy idő után teljesen természetes lesz és nem fogsz ebből gondot csinálni, a kapcsolat elején szokott ez nagyobb problémát okozni.
De gondolj bele, ez egy tök természetes dolog, nem kell cikinek érezni, szégyellni, mindenki csinálja, a párod is. Úgyhogy a párod is tisztában van azzal, hogy Te is jársz WC-re "nagydolgot" intézni, ettől még nem leszel kevésbé vonzó a számára és nem fog emiatt kiröhögni vagy nem fogja gáznak tartani. (Főleg, hogy írtad is, hogy fejben is felnőtt.)
Szóval nyugi, ne szégyenkezz emiatt, ne parázz rá, ez tök természetes! ;)
Kedves 11-esnek nagyon köszönöm, teljesen tisztán látod, hogy mit kérdeztem valójában :)
Kedves 12-es: nem megoldható, amit írsz, mert a wc és a fürdő külön van :D
Ennyi értetlen válaszolót, már bocsánat...
Átérzem a problémádat! Mi még nem lakunk együtt, gimnazisták vagyunk még, szüleinkkel élünk, de gyakran 2-3 napot egymásnál alszunk. 2-t még esetleg ki lehet bírni nagy dolog nélkül, de 3-at nem megy. Na mármost, mikor ő a szobájában van, és én ez idő alatt vagyok wc-n, akkor (remélhetőleg) nem hall semmit. A probléma azonban nem oldódott meg, nem véletlenül emeltem ki, hogy a "szüleinkkel élünk". A barátommal már nagyjából eljutottunk arra a szintre, hogy ne szégyenkezve, titkolózva menjünk wc-re, bár bejelenteni nem szoktuk. Azonban a szülőkkel nem tudom mikor jön el ez a pillanat, vagy egyáltalán eljön-e. Fokozza a problémát, hogy a páromék wc-je nemhogy tompítaná, de szerintem még fel is erősíti a hangokat. Pisilni is félve megyek el.
Nos a lényeg, hogy még én sem találtam megoldást, de kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül a problémával. Nagyon kellemetlen számomra, hogy a párom szüleitől valami csoda folytán sosem hallottam még "hangokat" a wc-ből, ők tőlem azonban már hallhattak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!