Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kényes kérdés. Párotoknál wc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényes kérdés. Párotoknál wc használat?! Elsőre hogyan és utána?

Figyelt kérdés

Ez szerintem nekünk nőknek a kellemetlenebb általában, de van, aki ebből nem csinál problémát.

Engem eleve mindig nagyon zavar, ha valaki mászkál az ajtó előtt pl. amikor végzem a dolgom, nem is megy akkor.

A mostani párom felnőtt férfi fejben is, ő ezt tök viccesen fogja fel, simán rám nyit és beleül az ölembe is, ha úgy van :D

De mégis feszültséget okoz, hogy a nagydolgomat elvégezzem, mert ugye a hangok meg a szagok :) Lehet, hogy túlgondolom és le kellene lazulnom.

Ki hogy küzdötte le ezt a "szégyenérzetét"?

2014. máj. 13. 14:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, lehet, hogy én értettem félre, de nekem úgy tűnt, hogy eddig szinte senki nem az eredeti problémádra válaszolt.

Ha jól értettem, akkor itt nem kifejezetten azon van a hangsúly, hogy rád nyitott, hanem eleve a "nagydolgot" elintézni, amikor együtt vagytok a házban. Tudom, miről beszélsz, engem is nagyon zavar, hogy meghallhatják a hangokat, utána nyilván lesznek szagok is, tényleg kellemetlen.. Szerintem ezen igazából az idő segít. Egy idő után teljesen természetes lesz és nem fogsz ebből gondot csinálni, a kapcsolat elején szokott ez nagyobb problémát okozni.

De gondolj bele, ez egy tök természetes dolog, nem kell cikinek érezni, szégyellni, mindenki csinálja, a párod is. Úgyhogy a párod is tisztában van azzal, hogy Te is jársz WC-re "nagydolgot" intézni, ettől még nem leszel kevésbé vonzó a számára és nem fog emiatt kiröhögni vagy nem fogja gáznak tartani. (Főleg, hogy írtad is, hogy fejben is felnőtt.)

Szóval nyugi, ne szégyenkezz emiatt, ne parázz rá, ez tök természetes! ;)

2014. máj. 13. 19:19
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
úgy csináld, h elmész zuhanyozni, de amig folyatod a vizet, gyorsan elvégzed a dolgodat aztan hoppá be a kádba, zuhanyozás, és a tusfürdő illata elviszi a szagokat is! :) nekem bevált!
2014. máj. 14. 00:41
 13/19 A kérdező kommentje:

Kedves 11-esnek nagyon köszönöm, teljesen tisztán látod, hogy mit kérdeztem valójában :)

Kedves 12-es: nem megoldható, amit írsz, mert a wc és a fürdő külön van :D

2014. máj. 14. 09:43
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi értetlen válaszolót, már bocsánat...

Átérzem a problémádat! Mi még nem lakunk együtt, gimnazisták vagyunk még, szüleinkkel élünk, de gyakran 2-3 napot egymásnál alszunk. 2-t még esetleg ki lehet bírni nagy dolog nélkül, de 3-at nem megy. Na mármost, mikor ő a szobájában van, és én ez idő alatt vagyok wc-n, akkor (remélhetőleg) nem hall semmit. A probléma azonban nem oldódott meg, nem véletlenül emeltem ki, hogy a "szüleinkkel élünk". A barátommal már nagyjából eljutottunk arra a szintre, hogy ne szégyenkezve, titkolózva menjünk wc-re, bár bejelenteni nem szoktuk. Azonban a szülőkkel nem tudom mikor jön el ez a pillanat, vagy egyáltalán eljön-e. Fokozza a problémát, hogy a páromék wc-je nemhogy tompítaná, de szerintem még fel is erősíti a hangokat. Pisilni is félve megyek el.

Nos a lényeg, hogy még én sem találtam megoldást, de kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül a problémával. Nagyon kellemetlen számomra, hogy a párom szüleitől valami csoda folytán sosem hallottam még "hangokat" a wc-ből, ők tőlem azonban már hallhattak...

2014. máj. 16. 11:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez megnyugtat, én még pisilésnél is kellemetlenül érzem magam, ha hallják. Idővel ez változott, de az nagyon zavar, ha benyit, amíg a dolgom végzem. Főleg, amikor menstruálok és akkor ront be. Mondtam neki, hogy ez zavar, de állítása szerint őt nem, szóval ne parázzak. Nem értem, hogy miert nem tudja megvárni, míg végzek. Ennyi intim szféra igazán kijár szerintem.
2014. máj. 16. 11:43
 16/19 anonim ***** válasza:
31%
Azt hiszem emberek vagyunk..Aki iszik az pisil avgy szalonkepessen vizel aki viszont eszik az szarik..mert azt sem lehet kikonnyezni..De a lenyeg valoban mindenhol felmerul mert a szagokat es a zajokat mondjuk egy laza hasmenesnel egy nagy rotyogo zuhatagot amint kizudul a kloakabol sajnos eleg nehez zajnelkul megoldani. Nallunk bevallt hogy kisradiaot hallgatok szandekeossan elotte es feltunes nelkul beviszem magammal ami ha zene van vagy hirek felhangositva elnyomja a fing vagy rotyogo fos lezubogasat...Ez egy megoldas.. viszont a szagokra ablak kinyitas ha van a wecen ha nincsen dus spray befecskendezest lehet alkalmazni.. Azt viszont hogy a masik ember bejarjon az valoszinuleg az alap muveltseg hianya amit egyszeruen meglehet mondani hogy ha jopofinak latszik a dolog akkor egyszer elmegy de hosszutavon senki nem kultivalja az ilyen beteges humort mert ez a hely ahova kiralyok is egyedul mennek..Mit szolna a parod amit megkerdezhetsz ha az o szuleire ra nyitnal amikor eoppen alkot a wecen az anyukaja vagy amint az apukaja eppen a pisileskozben a farkat fogja..... valahol ez egy kis disztingvalas alapelve is ha ezt meletanyolna akkor a kapcsolatotok is tartalmassab lehet a tovabbiakban...De probalj felszerelni valami kis riglit ami szinten megoldaja azt hogy akar ha vendeg jon nehogy veletlenul benyithasson ezt is mondhatod indoknak hogy igen es kell egy baszott rigli hogy senki ne nyitogasson az emesztesi alkoto mamorban mert a szagok es a minoseg rovasara mehet... igy talan megerti az uzenetet... De ha sokat durvaskodik akkor ne legyel rest es kerdezt meg ha keszen vagyok a kulazasssal akkor bejonnel kitorolni a seggem? Na erre hosszutavon ugysem lessz vevo akkor meg nyertel vagy megkerdezheted ha vizelsz dragam akkor szoljal meg en szivesen megpisiltetelek es ki veszed neki a hancurlecet es oda tartod..aztan ha ugy latod oldalra tartod a repajat es lehugyozod vele a sajat labat majd elmegy ezektol a kedve de legyel alkalmazkodo es ne hagyd ra... Sok szagmentes sikert ...
2014. máj. 16. 11:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi van? Miközben szärsz, rádnyit, és beleül az öledbe?
2014. máj. 27. 10:02
 18/19 anonim ***** válasza:
90%
A pisilés hangját szerintem a legtöbb WC-nél ki lehet küszöbölni. Én általában a szélére ülök a csészének, amennyire csak tudok. Az oldalán lévő ív szépen levezeti :-D Ha még egy kis papírt is teszek az aljára, príma, ajánlom hasonló problémára megoldásként :-)
2014. máj. 27. 10:49
 19/19 anonim ***** válasza:
35%
Hagyd tarva nyitva az ajtot egy alkalommal amikor jo budos hasmenst eresztesz ki es meg csak le se huzzad! majd amikor vegeztel menj ki es hagyd nyitva az ajtot...utanna egy ido utan szoljal hogy huzza le utannad a parod mert te elfelejtetted vagy durvan megmondhatod hogy mivel szeret oda bejarni akkor ezt a kiveteles elmenyt neki hagytad ... es eljen vele hogy gazdagithatja az elmenyeit es lehuzza utannad a uruleket... a szagok meg ott fognak terjengeni...azt hiszem ezutan nem fog radnyitni...persze ki tudja mennyi a bunko hanyadosa...
2014. máj. 28. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!