Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan szivattátok meg az exeteket?
Figyelt kérdés
negatív kommentektől kíméljetek, ez csak egy kérdés!2014. máj. 12. 06:05
4/8 anonim válasza:
Megszivatta az élet rendesen mindegyiküket... csak egyikükkel tartom a kapcsolatot, neki azóta volt drogos, alkoholista, impotens, piti bűnöző pasija... ja, és ezek külön-külön voltak :D
5/8 anonim válasza:
Ilyen hülye kèrdès..te is kimèljj!nem lehetsz több 13nál, èn minden exemmel tartom a kapcsolatot,jó barátok vagyunk,bizunk 1másba,nemhogy szivatom..Te beteg kis szaros..
6/8 anonim válasza:
Szakítás után soha nem kerestem, és a leveleire, üzeneteire se reagáltam. (Az egész kapcsolat alatt végig hazudott.) Még három évvel a szétkerülésünk után is eszi a kefét, piszkálódik, beszólogat.
7/8 anonim válasza:
Sehogy. Egyrészt mind a kettővel békében váltuk el, és mai napig jó érzéssel gondolok rájuk.
Másrészt, ha valakitől egyszer esetleg haraggal válnék el, vagy tüske maradna bennem valamiért, akkor szánalmasnak érezném saját magam, ha nem viselném méltósággal a szakítást, és nem azzal lennék elfoglalva, hogy feldolgozzam lelkileg, hanem azzal, hogy hogyan "szívassam" meg a másikat, akit valaha szerettem.
8/8 kolosszus22 válasza:
Sehogy, gyerekes dolog ilyenekkel szórakozni, van jobb időtöltésem is.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!