Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek ilyen nehéz, és szokatlan volt az első szerelem? Többi lent.
Bár én lány vagyok és 16 éves, amikor összejöttem a barátommal ugyanezt éreztem amit te. Nagyon fura volt, néha az jutott az eszembe hogy nem is kéne együtt lenni kicsit görcsösen indult a dolog, volt amikor úgy éreztem csak azért van mert sok barátnőm akarta, itthon sokáig nem is mondtam el a szüleimnek, de amúgy maguktól jöttek rá, és néha úgy éreztem nem is akarom ezt, nagyon megijedtem,persze nem arról volt szó hogy nem szerettem csak ez volt az első és idegen és fura volt. Ez az egész 2-3 hétig tartott, sokakat megkérdeztem mi legyen és sokan azt mondtam hogy hagyjam ott, de volt egy srác akinek már nagyon sok barátnője volt és azt mondta hogy várjak és elmúlik ez az egész félelem. És igaza volt azóta együtt vagyunk, és nemrég kiderült hogy ő is ugyanezt érezte mint most te. Szóval nyugi, és ne gondolj arra hogy nem felelsz meg neki.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!