Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakitsak baratnommel? Nem igy kepzeltem el.
19 evesen mas lehetoseg hijan elentem zsoldosnak a francia idegenlegioba, most 24eves vagyok fel eve jottem haza, szereztem is egy baratnot, az elejen minden szep volt, de mara mar a barataimmal nem tudok elmenni sorozni, aznelkul, hogy sirna, hogy ne menjek, ez nekem nagyon rosszul esik, es nem is vagyok bele szerelmes, inkabb csak szeretem, de o nagyon oda van ertem.
Nem tudja, hogy legios voltam, sem azt, hogy sok(persze ez realis kinek mi a sok) penzem van (egyszeruen elek szuzuki swift, kis kerteshaz, teljesen atlagos dolgok) tehat meg az sem lehet hogy a penz miatt van velem, szerintetek hogy dobjam, hogy ne bantsam meg?
U.i elmemmel sincs semmi gond, ugyan olyan vagyok mint amikor elmentem, persze joval komolyabb.
Koszonom a segitseget.
A légió nagyon sirály,kipróbálnám :0
Ha így érzed nincs értelme folytatni,mondd el neki is mit érzel,kár -lenne- az időhúzásért.Más lehetőség nemnagyon van szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!