Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az exembe, de Ő nem akar többet a szexnél! Mit tegyek? 30/F
Ugyanebben a cipőben járok mint te, engem már nem izgat semmi nagyon, tudom ez egy átok rajtam ami lassan felemészt, lassan beleőrülök, olyan mintha hirtelen közölnék az orvosok hogy le kell vágni a lábam nekem meg el kell fogadnom hogy mostantól ezzel kell együtt élnem, de én már nem tudok több terhet magamra venni, eleget hordok így is, minden nap egyedül lenni úgy hogy itt lehetne mellettem ha szerencsésebb lennék, szerintem nincs kiút illetve ha te találsz akkor feltétlen szólj, nem tudom Istennek mi célja van ezzel, ha jó és látja a gondom akkor miért nem segít de az is lehet ez csak egy próba bár én nem nagyon hiszek ezekben a dolgokban. Valami nagy rosszat cselekedhettem előző életemben hogy ilyen próba elé állítanak, amikor olyat szeretsz ami lehet nem is jó, lehet egy ordas nagy rib....c de neked mégis ő kell senki más, minden hibájával együtt, nagy kib...s ez. Egy rohadt átok. Szerintem szakíts meg vele minden kapcsolatot, mond el neki hogy te ebbe bele fogsz pusztulni így ha folytatjátok, döntse el mit szetne, ne érd be azzal hogy megdughatod, mond el neki hogy neked ő teljesen kell, nem csak egy kis alamizsna belőle és vagy veled lesz vagy engedd el. Valószinűleg meg fog szakítani veled minden kapcsolatot de hát ez van, az is lehet ha kiöntöd neki a szived talán megmozdul benne valami, sose tudni, túl rövid és szép az élet hogy komolyan vegyük, én már csak röhögök mindenkin, hiúságok hiúsága minden, az emberek meg bohócok, ruhába öltözött nagydarab borotvált majmok német luxusterepjárókkal, és el is hiszik hogy boldogok csak mert kielégülést okoz nekik hogy irigyek rájuk, pedig az igazi boldogság az ha valakit tiszta szívből szerethetsz és ő is így szeret, a többi csak maszlag.
Lehet összebeszéltem sok buta dolgot, remélem azért a lényeget megértetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!