Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan becézzem a páromat?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan becézzem a páromat, nem tudom milyen kedves jelzőt használjak nála :( és ez nagyon rossz tudnátok egyet kettőt mondani ti mit használtok hogyan szólítjátok a párotokat ?2014. máj. 4. 21:31
2/12 anonim válasza:
Ha magadtól nem jössz rá, akkor inkább ne becézd...
3/12 anonim válasza:
gyagyáskám, ügyifogyikám, ingyiribingyirim, egérkém, gázsi, more, szergej
6/12 anonim válasza:
én a nevében felcserélek két betűt és úgy hívom, de ez nálunk ilyen tök poén. ha neked nem jön csak úgy magadtól, akkor tényleg ne becézd.
7/12 anonim válasza:
szárnyaló dísznő :D de vigyázz, ha sms-ben írod. Ékezet nélkül kicsit félreérthető :))
8/12 anonim válasza:
Rajzolj nagy C betűket a hátára.
10/12 anonim válasza:
#7 teccik a humorod.
Fontos dolog:
Ha gondolkozol rajta és esetleg erőltetve kell mondanod, lépj ki a kapcsolatból. Ha magától jön és gondolkodnod sem kell és csak úgy jön belőled, akkor a te párod.
Én visszafogom magam, ha egy hullámhosszon vagyunk. Csak jönnek a dícsérő, becéző szavak. De van olyan is, hogy ha agyon csapnak se jut eszembe. Akkor nem hozzám illik a nő.
Nálad ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!