Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gáz az ilyen lányokkal?
Na szóval konkrétan barátnőmről van szó, ő nemsoká 20 lesz mint én, és olyan tré módjául áll a kapcsolatokhoz.
Sosem volt még előtt komoly kapcsolata, ez a "legkomolyabb".
Jó tanuló, jó alkalmazkodó, érdeklődik sokminden iránt, de valahogy egy kapcsolathoz hát "bééna" :|
Annyit tudok az előző kapcsolatáról hogy nem tartott neki valami sokáig, de nem tetszett neki az sem ha folyton "jajj, szívem; szeretlek" stb.. tehát túlzásba vitte a pali a szerelmeskedést.
Ettől eltekintve viszont ilyen apróságokat felejt el pl. nálam: -ha találkozunk nem csókol meg
-sokáig kibírja nélkülem ha suli vagy bármi miatt nem találkozunk..
-tart a szextől, valamint nagyon fél tőle
- nem mutatja ki olyan sűrűn az érzelmeit felém.
Tehát egy szóval ezek olyan dolgok amik lehet hogy jelentéktelenek, de nekem valamiért számítanak. ÉS most kapaszkodjatok meg, ennek ellenére ő vágyik egy pasira!!
Tehát tudna ő szeretni ha akar, csak nem is tudom, talán túl FRIGID?
Tudtommal nem érte semmi lelki trauma, se most, sem pedig kiskorában...

Frigidnek nem mondanám, legalábbis ennyiből biztosan nem.
Személyiségbeli bizonytalanság az első tippem, de igazából ezt a vele való beszélgetésből lehetne belőni. A szextől fél, tehát vagy tudatlanság, vagy más biztosan áll a háttérben.
Elsőre arra tippelnék, hogy érzelmi szinten felületesebben kezeli a kapcsolatokat (nem a szó rossz értelmében felületesebben), és úgy tűnik kevesebb benne a szenvedély. Nem tudjuk milyen karakter, nem tudjuk miért ilyen, a saját szavait kéne olvasni, hogyan fejezi ki magát. (a szavak árulkodnak az egyénről) Annyit még kéne tudni, hogy önkielégiteni szokott e, tehát van e nemi vágya, és tudja e valamilyen módon levezetni/kifejezni/kezelni/érteni.

Csak tudtoddal nem érte...
Ez egy tipikus "kaktusz" lány. Lassan kell levágni a tüskéit, és azután, a megfelelő pillanatban szúrni. Ha már "komolyabb" kapcsolatban vagytok, akkor egy illetékes pillanatban döfj!
Kérdezd meg: Mi bántja a lelked? vagy legalábbis kérdezz rá a lelki állapotára, és a traumákra, de finoman.
Biztosan van valami a háttérben...

Ezt úgy hívják, hogy zárkózott személyiség. Amiket leírtál, azok a "tart a szextől, valamint nagyon fél tőle" pontot leszámítva mind illenek rám. Arról van szó, hogy egyesek nehezen tudnak megnyílni más emberek felé. Nem kell ehhez semmilyen trauma, engem sem ért ilyesmi, csak ilyen a lelki alkatom. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeret, vagy nem szeretné, hogy a kapcsolat működjön. Csak azt, hogy az emberi kapcsolatok kialakítása nem megy nekünk olyan könnyen. És hát ez legerősebb emberi kapcsolat, így nyilván különösen nehéz.
19/F

Ez nem azt jelenti egyáltalán, hogy "béna" lenne egy kapcsolathoz, hanem eltérőek az igényeitek és a személyiségetek.
Nem mindenki olyan típus, hogy folyton ömleng a másiknak az érzéseiről és ugyanezt elvárja viszont. A csókolózás sem kötelező - mi sem nagyon szoktunk, pláne nem akkor, ha mondjuk nyilvános helyen találkozunk. (Otthon kettesben kellemes tud lenni néha, ha épp olyan a hangulat, de mások előtt nem.)
Kibírni sem bonyolult a másik nélkül, ha valaki nem egy darab krumpli kreativitásával rendelkezik, az egyedül töltött szabadidő felhasználását illetően. Ez nem azt jelenti, hogy nem hiányzik a másik, hanem hogy nem verjük magunkat a földhöz kínunkban, ha éppen nem lehetünk vele, hanem kihasználjuk az időt, hogy a kedvenc magányos tevékenységeinkkel foglalkozzunk és ilyenkor is ugyanolyan jól elvagyunk. (Ez aztán nagy hiba, valóban.)
A szextől való félelem meg akár még normális is lehet, ha valaki még sosem csinálta, bár ebben nekem nincsen személyes tapasztalatom, mert én sosem féltem tőle. (Engem csak pusztán nem érdekelt régebben.) Legyél vele türelmes, akkor előbb-utóbb csak elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!