Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy egy férfi tudta, hogy nagyon-nagyon szeretitek, szerelemesek vagytok belé és ezt kihasználva túl sok mindent megengedett magának?
Nyilván egy férfi és egy nő máshogy mutatják ki a szeretetüket. De félek mi van ha én jobban szeretem őt, és attól félek ennek a töredékét fogom megkapni viszonzásul.
Félek attól, hogy egész életemben nem leszek úgy szeretve ahogy én szeretek...
Mindig meglep, mennyi szemét ember van még mindig ezen az oldalon...
És aki tényleg szomorú, azért jön ide, hogy segítséget kérjen, cserébe jó nagyot belerúgnak ezek a lelki nyomorékok.
Sajnos a szerelemben mindig a kevésbé szerető fél marad alul, idővel belefárad, és akkor kezd el a másik kapkodni, mert az már nem fogja szeretni. Sajnos már csak a végén látszik ilyenkor, hogy igen, nagyon is szeretett mindvégig a férfi.
Egy nőt szeretni kell, mindig, minden percben, törődni kell vele, és soha nem marad viszonzatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!