Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem volt v még mindig az? Próbálkozzak még? Többi lent
ez hosszú lesz:D
na szóval van egy lány.pár hónapja furcsán édeklődni kezdett irántam.nem volt semmi csak folyton kereste a társaságom.egyre többet voltunk együtt ugyanis szerettem vele lenni.nagyon jól elvoltunk sokat beszéltünk majd odáig jutottunk h puszilgatni és ölelgetni kezdtük egymást nagyon sokszor mikor csak együtt voltunk:)ugy éreztem h szerelmes vagyok belé(még most is).kb egy hónapja azt mondta h nem akar velem beszélni soha többet és még most sem érdekli h mit írok/mondok neki:(én ugy éreztem h ez a lány TALÁN szerelmes belém.folyton írta h szeret meg h találkozzunk minél többet és majd ad nagyon sok puszit.de már sztm utál:(szerintetek ez szerelem volt az ő részéről?és próbálkozzak még h hátha megszeret újra?

sztm enèlkül az infó szerint is lehet az első kérdésre válaszolni:D
hát vele nem nagyon foglalkoztam csak azzal h
nekem jó legyen
tudom hiba volt:(

folyton segített nekem mindenben,törődött,foglalkozott velem,(amióta jobban megismertem nagyon megváltoztam persze jó irányban)bíztatott sokat
azóta van életkedvem:D
ezt nem adtam neki vissza.jó voltak ott puszik és egyéb dolgok de az semmi

Ugyanez volt velem is nem rég...
Talán majd 1x újra beszélünk, Talán nem...
Az biztos h nem voltam / vagyok belé szerelmes, szimplán szeretem, mint nőt (több mint barát). Nálunk is csak puszi és ölelés volt. De igazából annyira nem fog meg sem külsőre, sem belsőre h harcoljak érte, talán annak köszönhető h Ő kezdeményezett. Első volt. Amióta ismerem, nem vagyok depis (talán egy nagyon picit). 17/f
köszi a választ:)
és mit gondolsz?a leírtak alapján(tudom túl kevés infó,de mégis)meglehet h szerelmes volt belém?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!