Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem volt v még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem volt v még mindig az? Próbálkozzak még? Többi lent

Figyelt kérdés

ez hosszú lesz:D

na szóval van egy lány.pár hónapja furcsán édeklődni kezdett irántam.nem volt semmi csak folyton kereste a társaságom.egyre többet voltunk együtt ugyanis szerettem vele lenni.nagyon jól elvoltunk sokat beszéltünk majd odáig jutottunk h puszilgatni és ölelgetni kezdtük egymást nagyon sokszor mikor csak együtt voltunk:)ugy éreztem h szerelmes vagyok belé(még most is).kb egy hónapja azt mondta h nem akar velem beszélni soha többet és még most sem érdekli h mit írok/mondok neki:(én ugy éreztem h ez a lány TALÁN szerelmes belém.folyton írta h szeret meg h találkozzunk minél többet és majd ad nagyon sok puszit.de már sztm utál:(szerintetek ez szerelem volt az ő részéről?és próbálkozzak még h hátha megszeret újra?

2014. ápr. 15. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért írta hogy nem akar veled beszélni soha többé?
2014. ápr. 15. 15:04
 2/8 A kérdező kommentje:

sztm enèlkül az infó szerint is lehet az első kérdésre válaszolni:D

hát vele nem nagyon foglalkoztam csak azzal h

nekem jó legyen

tudom hiba volt:(

2014. ápr. 15. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem, enélkül az infó nélkül nem lehet a kérdésre válaszolni.
2014. ápr. 15. 17:29
 4/8 A kérdező kommentje:
de már elmondtam miért
2014. ápr. 15. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem mondtad el.
2014. ápr. 15. 22:14
 6/8 A kérdező kommentje:

folyton segített nekem mindenben,törődött,foglalkozott velem,(amióta jobban megismertem nagyon megváltoztam persze jó irányban)bíztatott sokat

azóta van életkedvem:D

ezt nem adtam neki vissza.jó voltak ott puszik és egyéb dolgok de az semmi

2014. ápr. 15. 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt velem is nem rég...

Talán majd 1x újra beszélünk, Talán nem...

Az biztos h nem voltam / vagyok belé szerelmes, szimplán szeretem, mint nőt (több mint barát). Nálunk is csak puszi és ölelés volt. De igazából annyira nem fog meg sem külsőre, sem belsőre h harcoljak érte, talán annak köszönhető h Ő kezdeményezett. Első volt. Amióta ismerem, nem vagyok depis (talán egy nagyon picit). 17/f

2014. ápr. 17. 22:03
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi a választ:)

és mit gondolsz?a leírtak alapján(tudom túl kevés infó,de mégis)meglehet h szerelmes volt belém?

2014. ápr. 17. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!