Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom elfeledni. Lehetetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfeledni. Lehetetlenség. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

13 éves Fiú vagyok. Van egy lány. Az osztálytársam. Beleszerettem már jó hosszú ideje. Elmondtam neki. Azt mondta hogy amíg nem akarom pl. megcsókolni addig nem változik meg a barátságunk. Mert neki már van valakije.

Próbáltam elfelejteni. Szinte mindent megpróbáltam. Nem tudom őt kiverni a fejemből. Szeretem. De nem akarom elrontani még ezt a kis barátságot is. Mit tegyek?? Tudom h még 13 éves vagyok csak és még lesz sok sok szerelem és még több csalódás, de nem érdekel. Nem tudom mit tegyek. Eléggé jó szövegeket tudtam addig írni, amíg nem lettem belé szerelmes. Ismerőseim szerint is jókat. Most meg semmi. Egész nap csak ő jár a fejemben. Nem tudok tanulni se rendesen. Őszintén szólva... nem tudom. Igen, félek! Félek a jövőtől, hogy mi lesz. Hogy egyáltalán még lesz e olyan, hogy Szerelem. Vagy csak öldöklés és folytonos háborúk.. Vagy hogy lesz e egyáltalán egy olyan lány aki önmagamért szeret. Lehet hogy hülyének néztek. De ez igaz. Félek. Nem tudom elképzelni hogy valaha is repülő kocsik meg robotok meg ilyen hülyeségek legyenek. És ez által semmi szerelem. Se egy ölelés. Se egy csók. Se egy mosoly. Nagyon belementem egy másik témába. az a lényeg h ha meg tudjátok írni mit csináljak akkor kérlek tegyétek meg. köszönöm.

2014. ápr. 11. 20:30
 1/2 anonim válasza:
Tudom mit élsz at en hasonlo de megis mas cipőben járok... Az addig mind szep es jo hogy tetszel neki, sőt csonas, de fel kell tenned magadnak 1 kerdest ha ő tobbet szeretne, es te habar megertelek felsz hogy elveszited a baratsagat is, de nem megerne megis mindezt kockara tenni? Ha mar tobbet ker akkor az is aazt jelenti, hogy tartos kapcsolatot akar. (bocs a sok ekezet nelkuli betutol, csak telefonon irok)
2014. ápr. 12. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:
én is szerelmes voltam 13 évesen nagyon :D szép emlékek maradtak meg :)
2014. ápr. 12. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!