Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan éljem túl, hogy az exem egy hónap után összejött az osztálytársnőmmel? Nem szemétség ez?
Én szakítottam vele, mert szeretem, de nem volt szerelem. Ő sem szeretett már engem.
Ennek ellenére iszonyatosan rosszul vagyok, hiányzik és nem tudom, hogy teheti ezt velem, miért nem tudott várni, vagy nem az osztályból ismerkedni? Nem rejtik véka alá a dolgot, sem előttem, sem más előtt és én minden alkalommal a könnyeimmel küszködök. Fáj és rettentően megalázó.
Mit tegyek? Néha úgy érzem gyűlölöm. Jogos amit érzek? 18L
2,5 év volt és miközben jártunk, egyre jobba lett ezzel a csajjal, már féltékenykedtem is pont ez miatt. Bár nem barátnőm, de így is nehéz, mert egy osztály és a legtöbb órán együtt vagyunk. Nem az a legrosszabb, hogy összejöttek, hisz joga volt hozzá, bár szemétség, hogy legalább az év végét és a ballagást nem várta meg. Az a rossz, hogy iszonyatosan megalázó nekem, hogy csókolóznak meg ölelkeznek előttem és mindenki előtt.
Köszönöm a biztatást 10-es!!
11-es, ha ennek így ilyen helyzetben tudnál örülni, minden nap, akkor le a kalappal. Bár mondani könnyű... Már említettem, hogy ez az érzéketlenség zavar a részéről. Úgy érzem én ezt nem tudtam volna vele megcsinálni.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat, igyekszem elkerülni őket.
Te szakítottál vele, úgyhogy azon nincs jogod pattogni, hogy mással összejött, az osztálytársi kötelék meg említésre se méltó.
Viszont, ha előtted nyalják-falják egymást, azt szerintem nyugodtan szóvá teheted. Engem az ilyen akkor is zavar, ha két nekem teljesen semleges ember teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!