Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Két fiú közül kit válasszak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két fiú közül kit válasszak?

Figyelt kérdés

Mindig is elítéltem azokat a lányokat akik egyik pasiról mennek át a másikra, meg akik megcsalják a párukat (persze ez távol áll tőlem), de most csapdába kerültem. Nem tudok két srác közül választani.

Az első fiú a barátom (pasim) nagyon szeretem. Annyira szeretek vele lenni, mindig megnyugtat és ha vele vagyok akkor semmi gondom sincs. Egy mesevilág. Helyes, vicces, kedves, nyugodt és nagyon nagyon szeretem. De viszont kocka, ezzel persze nem lenne gond, ha nem menne a kapcsolatunk rovására + úgy érzem elhanyagol és hogy már nem vagyok neki olyan fontos. Persze ezek a gondolatok is csak akkor vannak a fejembe ha nincs velem, mert ha velem van az tökéletes. A múltkor megbeszéltem vele és azóta sokkal normálisabb és újra ír minden nap facebook-on (függetlenül attól, hogy mennyi időt töltöttünk együtt aznap.

A másik sráccal érdekes történetem van. Sosem tetszett igazán de mindig is vonzott az, hogy zongorázik és nagyon kedves. Egy idő után minden nap írt nekem beszélgettünk aztán egy este (teljesen ki volt borulva a barátnőm miatt és sokat ivott) végig vele voltam és egyszer csak elmondta, hogy szeret és meg akar csókolni, persze nem hagytam neki. Igazából mióta elmondta sokkal erősebb lett a kapcsolatunk és sok mindent megbeszélünk. Attól tartok beleszerettem. Azt mondta, hogy számára semmi sem lehetetlen és lehetek bármennyire elérhetetlen ő küzd értem.

Nagyon szeretem a barátomat de ez a másik srác érzem - tudom -, hogy fontos vagyok neki és bármit megtenne értem. Fogalmam sincs mit tegyek. Kérlek titeket ne ítéljetek el emiatt! 15/L

2014. ápr. 9. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a barátod akkor játszik amikor nem vagy ott, az miért is baj? :D
2014. ápr. 9. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért baj az, hogy a barátod kockul.

Én az én párommal imádok kockulni, vele, vagy ellene. Sőt, többnyire játékokat szokott kapni az olyan alkalmakra.:D

Szerintem ez nem lehet gond, csak nem tudsz mibe belekötni. : D

2014. ápr. 9. 17:49
 3/3 PearlDiver ***** válasza:

Itt kerül terítékre az, hogy mennyi személyes teret vagytok képesek hagyni egymásnak. Ha téged zavar az, hogy amikor nem vagytok együtt, kockul ahelyett hogy folyamatosan chatelne veled, akkor szerintem eltúlzottak az igényeid. Ha ezekből nem tudsz alább adni, akkor olyan srácot kéne keresned, aki ugyanígy van vele. Ha viszont belátod, hogy 15 évesen nem kötheted ennyire magadhoz, akkor nem lesz ebből gond :) Azt mondod, csak akkor problémázol, amikor nincs veled. Ez szerintem inkább a te sarad, ha ő mindent megtesz hogy biztonságérzeted legyen mellette, akkor csak neked kéne ezt belátni, a fizikai hiányában is.

Elárulok egy titkot: egy szerelmes srác tücsköt-bogarat össze fog hordani neked, csak hogy meggyőzzön. A teljesítésükre semmi garancia nincs, ellentétben a barátoddal aki már ugye bizonyított.

És egy tisztességes férfi nem próbál meg megcsókolni valakit, akiről tudja, hogy kapcsolatban van. Részegen sem.

Gondolkodj el, hogy egy bizonytalan kapcsolat érdekében eldobnál-e egy biztosat, ami jó kommunikációval teljesen jól fenntartható...

24F

2014. ápr. 9. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!