Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy kapcsolat működhet újból? Többi lent.

Figyelt kérdés
A barátnőm 3 hónapja szakított velem, mert már nem volt olyan érzés, mint régen, és sokat is veszekedtünk minden apróság miatt, ezért nem volt boldog, aztán úgy 1 hete bevallotta, hogy még szeret, és hogy megbánta, ezután elkezdtünk találkozgatni, és tegnap az egyik parkban megcsókoltuk egymást... Jó érzés volt a csók, és mintha új érzéseket hozott volna elő bennem... Egyébként nem volt fiú a dologban 1 évet voltunk együtt, és én fiú vagyok 15 éves ő lány 16 éves... Félek, hogy már nem fog működni köztünk ez a dolog, DE bízok benne, és még nagyon szeretem... Azt mondta, hogy még ne mondjam el ezt a dolgot senkinek, mert átakar gondolni pár dolgot ezt mire értette?

2014. ápr. 9. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:
legalább is azt mondta hogy nem volt más a dologban.
2014. ápr. 9. 16:27
 2/9 A kérdező kommentje:
hogy érted?
2014. ápr. 9. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Akivel nem működik, azt felesleges erőltetni. Ha egyszer már szétmentetek, akkor szét fogtok menni megint. Bocs, ha rideg a válasz, de ez van.

Találd meg azt akivel úgy szeretitek egymást ahogy és amilyenek vagytok.

2014. ápr. 10. 13:43
 4/9 A kérdező kommentje:
És akkor mi a helyzet ha mással is próbáltam olyan kapcsolatot ki alakítani és nem ment? :/
2014. ápr. 10. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Elég ha elhiszed, hogy létezik ilyen. Aki a társad egyben és a legjobb barátod is és aki mellett úgy érzed feltöltődsz és mosolyogsz ha mosolyogni látod.
2014. ápr. 11. 10:01
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. ápr. 12. 16:35
 7/9 Manu19 válasza:
Szia szerintem lehet ugyan olyan egy kapcsolat mint szakitás elött...sőt talán még jobb is mint elötte! Persze csak akkor ha igazán szeretitek egymást.Tapasztalatbol mondom mi két év után szakitottunk majd egy hónao mulvs megint össze jöttünk ennek már 3 éve és azota van egy közös kis lányunk és jóbban szeretem a párom mint valaha
2014. ápr. 12. 23:46
 8/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a válaszodat!

Gratulálok :)!

2014. ápr. 15. 19:43
 9/9 Manu19 válasza:
Köszönöm szépen :)
2014. ápr. 16. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!