Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok, most mit tegyek?
Figyelt kérdés
A volt barátommal néhány hónapja szakítottam, mert úgy éreztem, hogy már nem vagyok szerelmes belé (egyéb okok is voltak) de az utóbbi időben elkezdtünk újra beszélni, és elkezdett hiányozni. Most pedig nekem ecsetelte azt, hogy megtetszett neki egy lány és kiderült, hogy elhívja valahova.Féltékeny vagyok, pedig tudom, hogy nem kéne de mégis. És most nem tudom mit tegyek, úgy látszik még mindig szeretem.. És alapból azt sem értettem, hogy miért pont nekem mesél ilyet, mármint nekem ilyen eszembe sem jutna, hogy az exemnek ilyenről beszéljek.2014. ápr. 7. 17:55
1/3 anonim válasza:
Te szakítottál vele,mert állításod szerint már nem éreztél szerelmet.Most viseld a következményeit!
2/3 anonim válasza:
Jól mondja az első.
Te szakítottál, a következményeket pedig muszáj vállalnod.
3/3 anonim válasza:
Nem szerelmes vagy bele hanem irigy, féltékeny. Vonulj be a sarokba mig elmulik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!