Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így hogy szerezzek barátnőt? Többi lent!
Én szinte olyan vagyok mint a kérdező, igaz nekem problémám van a külsőmmel ami nagyon sok időbe telt mire beláttam hogy tennem kell a túlsúlyom ellen. De nekem sincsenek már jóformán barátaim, én munkahelyemen is csak a 40-50 éves korosztály van többségben, akik fiatalok vannak velem egy korosztály ők hol vannak, hol nem, mert másik részleg, meg annyit nem is beszélek én velük.
Nekem egy barátom van ő is már közel 40 éves, meg annak unokahúga akivel szintén nem tudok eljárni mert ő már nem itthon van.
Azok a barátok akikre számítottam, nagy részük már elköltözött innen, akik maradtak máshol tanulnak, dolgozgatnak, más társaságuk akadt, szinte semmibe sem vesznek.
Én sem voltam eddig az a nagy bulizós, de a gimis éveim alatt azért eljártam helyekre, programokra, kimozdultam és jó volt minden.
Szerintem a kérdezőnek egyik nagy baja az hogy magányos nincs kivel lennie, meg ugye oké hogy barátnőt szeretne, mert vannak olyan dolgok az életben ami szerintem 20 év felett kezdődik el amit meg kell osszon valakivel. Sokan ilyenkor már családod szeretnének.
Élni szeretne a srác.
Kérdező neked annyit mondok hogy nem szabad feladnod, igen a netes ismerkedés tényleg a 0-val egyenlő, én is mit össze szívok már lassan fél éve hogy legyen valakim, itt a GYK-n is beszélgettem már lányokkal párral már facebookot is cseréltem. Velük elvagyok de többségük messze lakik és ezért nincs köztünk semmi, de barátság attól még megvan és én nem adom fel mert kitudja mikor lesz valami, akár általa megismerek egy lányt, vagy lehet az élet vele hoz össze, nem lehet előre tudni. Próbálkozni kell.
"Napról napra itthon ülök munka után" hát ez a baj.
csinálj valamit, BÁRMIT munka után. Csak ne a csodát várd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!