Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ez? Mit jelent?
Figyelt kérdés
A baratom marc.27-en eleg furcsa volt megkerdezem jogy mi a baj es hat a vegen arra lyukadt ki hogy o most szunetelni szeretne mert nem tudja mit akar..zt mondta par nem mert ugysem lesz jo..vasarnap mondtam neki hogy talalkozzunk es beszeljunk..talalkoztunk es az lett belole hogy hagyjuk most a kapcsolatot mert meg mindig nem tudja hogy mit akar..egyebkent 20-an volt egy eve jogy egyutt vagyunk ..kaptam tole medalt a neve kezdobetujevel hogy mindig eszembe legyen..a felsojet nalam hagyta meg meg ilyenek..azt mondta hogy szeret csak bizonytalan es nem szeretne jatszadozni vele..ez most mi?2014. ápr. 5. 14:22
1/4 anonim 

válasza:

Olyan nincs, hogy "szeret, de bizonytalan". Ha nem tudja konkrétan kinyögni az okát annak, amiért nem tudja, mit akar, akkor kb. kitörölheted a fenekedet az elmúlt egy évvel, amikor együtt voltatok.
2/4 anonim 

válasza:

Nem szeretne játszadozni veled? Szerintem pont, hogy így játszik veled. Ilyen meg nincs, hogy 1 év után bizonytalan, nem akarlak elkeseríteni, de szerintem szakítani fog, csak nem meri nyíltan kimondani. L21
3/4 anonim 

válasza:

Ilyenkor kellene kipuhatolni, hogy mégis mi történt az elmúlt időszakban, hogy hirtelen "nem tudja mit akar"!
4/4 A kérdező kommentje:
Hat szakitottunk vasarnap..azota nem beszelunk..azt mondta akkor hogy remeli hogy rajon arra hogy kellek..csak attol fel hogy tul keson..egyebkent mindekettonknek ez az elso szerelem..irtam beki tegnao egy smst ..nem valaszolt meg ra..azt anyukajaval joba vagyok mondta hogy neki azt mondta hogy ez csak szunet es o szeret engem..nem igazan ertem..
2014. ápr. 5. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!