Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Életem szerelmét elveszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem szerelmét elveszi a legjobb barátom! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még általános iskolában összejöttem egy lánnyal. Egészen 19 éves korunkig együtt volt, amikor más föiskolákra kerültünk közös megegyezéssel a távolságra való tekintettel szakítottunk. Én már ebbe is belepusztultam. (200km volt köztünk) A szakítás után egy évvel összejött a legjobb barátommal, aki ugyan arra Főiskolára ment mint a volt barátnőm. Azóta is együtt vannak és a fiú megkérte az exem kezét. Aki igent mondott. Mikor bejelentették teljesen kiakadtam. Nem találom önmagam, minden rossz. Hál istennek van egy lehetőségen Angliába kimmeni dolgozni és elmenekülni. Ha elfogadom az állást. De így kihagynám az esküvőjüket. A vőlegény még mindig a legjobb barátom. Sose akartam tőke visszavenni az exemet, de mit csináljak? Még mindig szeretem a lányt

2014. márc. 27. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Fúúúú, de kellemetlen lehet ez neked. De sajnos az élet ilyen, nem mindig tudjuk szabályozni a történetünk alakulását. Nézd, szerintem hagyd a csudába a srácot is, engem biztos frusztrálna ez és már nem tudnék a barátja maradni. Nem kell balhézni, de szerintem élj a lehetőséggel. Menj külföldre. Új emberek, új környezet, új élet. Jót fog tenni. Lehetséges, hogy közben a lány meggondolja magát és észbekap, hogy mégis téged akar. (Bár ebben nem bíznék a helyedben.)

Sok sikert!

2014. márc. 27. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:

"közös megegyezéssel a távolságra való tekintettel szakítottunk"

Ha a te részedről is rendben volt a szakítás mit problémázol? Azt hitted örökre szingli marad? Jó oké értem h a legjobb barátod, de akkor is ugyanúgy szar lenne gondolom, ha mással jött volna össze. Törődj bele.

2014. márc. 27. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
úú, ennél kellemetlenebb történetet ha akarnék se tudnék kitalálni...
2014. márc. 27. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vallj szerelmet a lánynak és menj ki vele külföldre.
2014. márc. 27. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:

a környezetváltozás szerintem mindenképpen egy jó ötlet. azt meg, ha van bennük minimális empátia, csak megértik, hogy nem mész el az esküvőjükre, hiszen mégiscsak a szerelmedet veszi el. a helyedben megmondanám őszintén a srácnak, ha tényleg olyan jó barátod, hogy figyu, nem fogom soha megpróbálni tönkretenni a kapcsolatotokat, ahogy eddig sem tettem, de túlságosan fájna az esküvőtöket látni.

amúgy a haverod kikérte a véleményed, mielőtt összejött a lánnyal? én biztos elküldtem volna a rákba a legjobb barátnőmet, ha összejön a volt pasimmal, akiről tudja, hogy még mindig szeretem. ez minden, de nem barátság szerintem.

2014. márc. 27. 19:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Sosem hangoztattam a szakítás után, hogy szeretem még a lányt. Amíg mi szakítottunk és ők összejöttek eltelt 1 év. A srác pedig olyan nekem mint ha testvérem lenne. Kb pelenkás korom óta számíthatok és sok kihúzott már a szarból.
2014. márc. 27. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt nem a te szerelmed a kérdés, hanem a lányé! Ha szakítottatok, a lány már nem érez semmit és igy ment bele a kapcsolatba, akkor csak te neked rossz. Ekkor Go el a franba. NEM kell külföld egy másik város, vagy másik környezet is megteszi!

Ha viszont még mindig jobban szeret téged.... Nos ezt az opciót fejtse ki más.....

Kicsit olyan mint ha lemondtál volna a lányról, miközben szeretted. Apám nem mondott le anyámról, pedig ő Egerbe járt, és anyám meg Érden lakott. 2 évig volt távkapcsolat, aztán költöztek össze...

Ez egy kemény szívás...

2014. márc. 27. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!