Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék csajozni. De hogy? (többi lent)
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és már régóta nagyon tetszik. Nogyon félénk vagyok, de szeretném már végre meghódítani. Próbáltam szemkontaktust teremteni, sikerült is. Most hogyan tovább??? Aki válaszol annak előre is köszönöm!2014. márc. 27. 16:00
1/10 anonim válasza:
Hívd el sétálni :)
Vegyél neki egy csokit minden lány imádja a csokit
Hány éves a csaj?
2/10 A kérdező kommentje:
ő is kb. 12
2014. márc. 27. 16:03
3/10 anonim válasza:
Menjetek el sétálni beszélgessetek dicsérd meg a ruháját vagy cípőjét haját hagyd hogy ő is kibontakozzon meséljen neked
4/10 A kérdező kommentje:
az a baj hogy félek csak úgy elhívni sétálni, csokit adni neki...stb
2014. márc. 27. 16:44
5/10 icecreammm válasza:
12 évesen még hagyjad ezt a csajozást
6/10 A kérdező kommentje:
gondoljátok? végül is élveznem kéne a kamaszkor elejét amég nem jönnek a gondok......azért köszi a tanácsokat!
2014. márc. 27. 20:11
7/10 anonim válasza:
Gondok? Milyen gondok? Úristen, csak én érzem, hogy kifordult a világ magából? 12 évesen menj legozni basszus
8/10 anonim válasza:
Szerintem hívd el sétálni a Duna-partra vagy a Gellért hegyre. De ne várd biztosan hogy sikerülni fog! De renélem összejöttök:) lepd meg csokival vagy dícsérd meg a pólóját:)
Remélem jól kijöttök majd egymással;)
9/10 A kérdező kommentje:
Kösz a választ. #7: miért fordult volna ki a világ a sarkából?
2014. ápr. 16. 09:54
10/10 anonim válasza:
Hátha várhatsz is még egy kicsit akár.. Ilyen korban nincs még olyan sok esélyed úgymond, szerintem.
Tapasztalat szerzésnek biztos jó, de azért várj még 2 évet maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!