Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés
Szakitottunk kb 1,5 hónapja..de ettől függetlenül nagyon jóba maradtunk...naponta taliizunk itt van velem stb... azt mondta vissza akar hoditani..na nem is ez a lényeg... tegnap mikor végeztema munjkába beszéltünk és azt mondta várta h hivjam mikor kell értem jönnie..aztán mondtam h akkor jöhet értem erre azt hazudta h nincs benzin az autóba de ha hazaérek hívjam és talizunk...aztán hirtelen elköszönt h mennie kell de h nagyon szeret és h este beszélünk..erre hazaérek hívom h akk itthon vagyok jön e..és benyögi h ő nincs itthon...majd kérdezem tőle h akk miért hazudta azt h nincs benzin az autóba? azt mondta majd ha hazaér megbeszéljük... ma kiderült h csajjal találkozott ami nem is lenne baj..de miért hazudik? és nekem miért esik ilyen rosszul h mással volt ráadásul hazudott is? érzek még iránta?

2014. márc. 25. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:
ird meg privátba az egész történetet:D 27/F
2014. márc. 25. 15:31
 2/2 anonim válasza:
ahol valaha tűz volt, ott mindig lesz parázs.
2014. márc. 25. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!