Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljek normális életet?
Az a "baj" hogy beleszerettem egy lányba aki kb 6000 km-re él tőlem, az érzés kölcsönös. Nem tudom kiverni a fejemből, éjjel nappal azon kattog az agyam, hogy hogyan láthatnám személyesen, bár tudom, hogy ez megoldható csak kell rá várjak néhány hónapot. Amióta ez tart, nem eszek, nem alszok, csak vegetálok mint valami szerelmes tini, pedig 30 elmúltam. Azt hittem ez az érzés a fiatalságommal együtt tovaszállt.
Normális ez? - jó, tudom, ez már két kérdés...
Keress valaki mást. Tudom nehéz,de erősnek kell lenni,az élet megy tovább,bennem is megvan az érzés,hasonló okok miatt,de tovább kell lépni,és nem szabad összetörni.
Menj el k.rvázz egyet,vagy csinálj vmi olyat ami miatt nem gondolsz rá,ismerkedj,ha van lehetőséged rá.
Ha megoldható, hogy találkozzatok, találkozzatok!
Ilyen korban (ne haragudj, ez nem rossz indulatú megfogalmazás) ilyen szerelemre lelni, igazi kincs. Szerintem ne engedd el olyan könnyen.
Mindig van megoldás.
Csak az lehet probléma ha az a megoldás egyikőtöknek már túl nagy áldozat a másikért. Viszont amíg nem az, tegyetek meg mindent a kapcsolatotokért és akkor nem lesz mit megbánjatok később sem. Mert ha most hagyod elveszni, garantáltan azon fogsz rágódni, hogy mi lett volna ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!