Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátnőmnek ugyanaza fiú tetszik mint nekem, (többi lent)
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmnek (annyira nem vagyunk jóba csak néha beszélgetünk,nevetünk,ez a lány azt monndta hogy ne vedd el tőlem a fiút,ő az enyém) ugyanaz a fiú tetszik mint ami nekem.Ő már járt a fiúval,de szakított vele,mert azt mondta neki hogy nem áll kész egy kapcsolatra,már bocsánatot kért tőle,de a fiú nem bocsájtott meg neki.És most nekem tetszik ez a fiú,mondta nekem hogy tetszek neki,és majd facebookon megbeszéljük.Mit tegyek?2014. márc. 24. 14:49
1/10 anonim válasza:
Hagyjátok a francba, csak fölösleges marakodás lesz a vége.
2/10 anonim válasza:
Nem foglalkozz a csajjal, főleg ha nem is a legjobb barátnőd, sőt ahogy kivettem, inkább csak ismerősök vagytok.
3/10 anonim válasza:
Én az előbb sírtam épp el magam egy kérdéssel. Azt mondom, légy önző! Mindig magadat tartsd szem előtt, hogy neked mi a jó! Amúgy ilyen esetben nem te fogsz dönteni, hanem a fiú! De mindig a saját malmodra hajtsd a vizet...
4/10 A kérdező kommentje:
Nem a legjobb barátnőm,osztálytársak vagyunk,néha beszélünk.
2014. márc. 24. 15:02
5/10 anonim válasza:
Pff "légy önző", sok barátja lehet az ilyen embernek...
Kérdező, ha netán mégis összejönnél a sráccal, de majd ejt, akkor ne csodálkozz majd rá ha nem lesz senki aki tartja a vállát hogy elsírd a gondod, bajod.
6/10 anonim válasza:
Ötös. Most írta, hogy nem a legjobb barátnője, csak néha beszélgetnek -.-" Szövegértés 0... A kérdezőnek valószínűleg van legjobb barátnője akinek esetleg tudna sírni, szóval értelmetlen volt a válaszod. Amúgy én is azt mondom, hogy lény most önző. Ha tetszik a fiú, akkor nyugodtan próbálkozz be egyszer ^^
7/10 anonim válasza:
Mi, ez ilyen általános dolog, hogy a barátnők leosztják a fiúkat egymásközt? Hagy a srácot VÁLASZTANI! Ha a barátnőddel már szakított, nincs oka reklamálni, ha te kavarsz a sráccal. Ha még is óbégat miatta, nem is igazi barátnő. Az ha óv tőle az más kérdés, de az írásodból az látszik, nem erről van szó.
Szóval szerintem vágj bele nyugodtan.
8/10 A kérdező kommentje:
De a csaj még mindig szerelmes belé....
2014. márc. 24. 15:31
9/10 A kérdező kommentje:
De van legjobb barátnőm,ő csak kicsit barátnőm...
2014. márc. 24. 15:37
10/10 anonim válasza:
Ha te nem jársz vele, akkor más fog. Azzal nem segítessz rajta, ha megvonod magadtól a fiút. Atól ő még nem kapja vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!