Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi volt eddig a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddig a legnagyobb szerelmi csalósásod?

Figyelt kérdés
mit tett veled az akkori szerelmed?

2014. márc. 24. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
El hívtam, de nem jött el vagyis én erről nem is tudtam. Utólag derült ki a hátam mögött hogy nem így gondolta és hogyha többen mentünk volna jött volna o.O Rendbe van, de miért nem tudta volna a szemembe mondani? Mondjuk nem mondanám szerelemnek csak tetszett, de nem esett jól :D
2014. márc. 24. 12:19
 2/9 Shai-Hulud ***** válasza:

Feleségül jött hozzám!!!

:D

2014. márc. 24. 12:32
 3/9 Költőnő? ***** válasza:
otthagyott egy rakat kifizetetlen számlával a közös albinkban
2014. márc. 24. 12:37
 4/9 anonim ***** válasza:
amikor samatha szakított jockie-val a dallasban.
2014. márc. 24. 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:
hülyített, én meg hagytam magam
2014. márc. 24. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Haza jöttem külföldről es akkor derült ki hogy nem egy születés napi buli miatt van ott az a csomó ember hanem az eljegyzésem van.
2014. márc. 24. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
szakított, de egyik napról a másikra, és kijelentette, hogy már egy ideje nem szeret (de egy szóval nem mondott volna semmit előtte, hogy valami baj van, nem, inkább megjátszotta magát). kb egy évembe telt kiheverni. első szerelem volt.
2014. márc. 24. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Hazudott magáról. Kiderült, hogy párkapcsolata volt mellettem (én voltam a szerető...) és más volt a személyazonossága... Életem legrosszabb és legnagyobb csalódása volt...
2014. márc. 24. 14:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Tíz év után ellaposodott a kapcsolatunk (5 év után eljegyeztem, de a tökéletes esküvőre még nem gyűlt össze a pénz, amit türelemmel várok) én kapartam, mint az állat, látszólag ő is, majd a legnehezebb döntést hoztam, de ki kellett mondanom. Nekem fontosabb volt a boldogsága, mint az enyém és megkérdeztem, hogy nem akar-e szünetet tartani. Határozott nem volt a válasza és tudatta velem, hogy mindig velem lesz, hogy engem akar stb. Sokat beszéltünk, megismertem egy új oldalát, amit addig talán észre sem vettem. Elkezdtem megváltozni, amennyire a kapcsolatunk igényelte majd egy kis idő után megint megkérdeztem, hogy minden rendben van-e és ha szüksége van rá, akkor adok neki időt és tarthatunk szünetet. Megvárom. Mindent rendben talált, dicsérte és köszönte a változást.

Aztán egy órási véletlen során kiderült, hogy három hónapos párkapcsolata van mellettem.

Kitépte a szívem.

30F

2014. márc. 25. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!