Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mire eljutok egy nővel arra a szintre hogy egy párt alkothatnánk nem akarom a végén?
Figyelt kérdés
Ez nagyon aggasztó mert tényleg az elején lelkes vagyok és elérem amit szeretnék de valamiért kiábrándulok. Magam sem értem a dolgot . Mit javasoltok ? Valakivel beszéljem meg ? Komoly kapcsolatom még sosem volt. Inkább csak kavartam velük.2014. márc. 23. 16:27
2/10 A kérdező kommentje:
17 leszek
2014. márc. 23. 16:29
3/10 Effini válasza:
Ne vegyetek rögtön "tartós tejet" ,csak élvezzétek amíg tart.
Ha 1 hét, 1 hónap, 1 év mindegy, csak teljen jól. :)
4/10 kolosszus22 

válasza:

Mert te is olyan vagy, hogy csak addig érdekel valami amíg nem a tiéd, ha megkapod hamar megunod. A küzdelmet szereted, én is ilyen vagyok, voltam. Ne aggódj, majd ha megtalálod azt a lányt aki valóban hozzád való és szerelmes leszel, az később is érdekes marad.
5/10 anonim 

válasza:

Én is ilyen vagyok, csak én lány vagyok...
6/10 A kérdező kommentje:
Értem :) Köszönöm a válaszokat ! Még jöhetnek !
2014. márc. 23. 16:42
7/10 anonim 

válasza:

Fiatal vagy még eléggé, valószínűleg azért van ez, mert még nem állsz készen komoly kapcsolatra. Nincs ezzel semmi baj, nem ciki egyáltalán, van bőven időd ilyesmire. Később még előny is lehet, hogy már "kiélted magad", és voltak kalandjaid.
9/10 anonim 

válasza:

Azért mert a TV tele beszélte a fejedet. Lényeg, ha jól megdolgozól egy lányért, akkor tessék örülni neki, mutogatni, nem csak magát a nőt, hanem a főztjét. Így sokkal jobban el fogod hinni hogy érdemes volt érte gürcölni, és te is jobban fogod érezni a dolgot.
Az is lehet hogy ő nem mutatja magát olyan értékesnek, amilyennek hitted, de ekkor tessék nekiállni megismerni a másikat, mit tud, miben tud neked segíteni, jó e vele lenni.... A gyémánt is egy kavics mikor megtalálod, és elsőre nem látszik mennyit ér. Csak akkor lehet megállapítani ha 8 órás meló után megcsiszolták. Ne ítélj elsőre, azonnal.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Utolsó: Ezt amit írtál, értem mire gondolsz. De én nem azért nem akarom mert elítélem vagy valami hanem egyszerűen nincs iránta akkora vonzalmam, nem mutatok akkora tendenciát mint az előtt.. =) De nagyon hasznosakat írtok ! Jöhetnek még !
2014. márc. 31. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!