Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett vége a kapcsolatotoknak?
Az unalom miatt....kis faluban lakunk, se egy fagyizó, se egy kultúrált szórakozóhely nincs. Sokat unatkoztunk, erre ő bekattant, mondván neki tervei vannak, és unalmas neki ez. Mondjuk nem az én hibám ha nincs semmi a faluban, de nem tudtam neki elmagyarázni. Soha nem veszekedtünk, boldog voltam, roppant ideális volt a kapcsolatunk. Első bnője voltam, igazából nem tudja h működik egy rossz és egy jó kapcsolat. Ha lenne tapasztalata, ilyen pitiáner dolgok miatt nem szakított volna. Sebaj, holnap költözöm. 300 km-re leszek tőle, majd akkor észbe kap. Nem lesznek hiánycsillapító találkozások....1 évig voltunk együtt.
2014. márc. 23. 09:53
Az egyik egy évig tartott. Szörnyű volt a szex vele és nem tudtuk feljavítani semmivel, szakítottam. A második is egy évig, ott a fiú szörnyen hisztis volt, én voltam a domináns a kapcsolatban és ezt nem bírtam hosszútávon, ezért szakítottam.
2014. márc. 23. 14:40
Igazából nálunk barátságnak indult aztán elmondta hogy többet érez aztán én meg elmondtam hogy nem tudok többet.Gondolom ez megsértette mivel írta hogy én sem voltam neki az esete. Akkor meg azt nem értem miért akart többet. Ez baromság véleményem szerint mert akitől többet képzelek az mindenhogyan tetszik nem csak belsőleg, szóval saját maga se tudta mit akart már. Elején jól indult de a végére nem tudom mi lett jött egy változás számára és más lett. Arról nem beszélve hogy mindig próblátam segíteni problémáin és ennek ellenére mindig emlegette tovább mintha csak a levegőbe segítettem volna. Nem is éetem mi történhetett vele. Aztán szétváltunk. És nem beszéltünk többet, én azt gondolom ha igazán szeretett volna ez legyen most barátság vagy kapcsolat akkor még küzdött volna értem de úgy látszik nem voltam számára fontos. Én azért hogy őszinte legyek sajnálom mert az elején tényleg jól kijöttünk és ha adódtak viták mindig meg tudtuk beszélni. Szóval ez volt.. A tapasztalatom az hogy az önbizalmam lerombolta teljes majd lelkileg így sem voltam jól, de ő rátett. És megfogadtam úgy kezdek bele egy új kapcsolatba ha talán lesz is valaha. Hogy elfogom mondani az illetőnek segítek problémákon de ami sok az sok, tehát ha max 1 hétig beszél ugyan arról a problémáról megértem de aki nap mint nap folyamatosan felhozza úgyan azt az már kezd rossz hatással lenni rám és már kicsit önsajnáltatás.Szóval nem azt mondom legyenek érzései de egy bizonyos pontig!
2021. febr. 24. 21:50
Hogy miért is lett vége?.. Ezt nehéz megfogalmazni. Bíztam egy olyan emberbe aki engem kihasznált és csak addig voltam jó míg a lelki problémáin segítettem. Saját maga vallotta be nekem a vitánk után. És nagyon bánom hogy akkoriban olyan sokáig húztam ezt az egészet nem kellett volna. Valamint folyamat csak azt mondta hogy neki a vékonyabb lányok tetszenek akár hányszor kérdeztem akkor is ez volt a válasza.Barátságnak indult aztán még ő érzet többet, tiszta röhej komolyan. De ezt elnézte volna és belsőleg pedig jobban értékelt. Ne haragudj kösz nem, nekem egy olyan emberre nincs szükségem aki külsőleg nem fogad el, mert azért nem vagyok egy ogre hogy ne lehessen elfogadni. És ha külsőleg nincs meg a vonzalom felesleges húzni idővesztegetés.Igaz már belefáradtam hogy mindig olyan embereket fogok ki akik csak a lelki problémájuk miatt keresnek valakit. Erre azt tudom mondani ott vannak a szakértők szívesen fogadnak. De nem egy emberre kell terhelni a gondjaikat, persze lehet de egy darabig. Ez nekem bőven elég volt abban hogy a bizalmam elveszítsem és önértékelési gondjaim legyenek
. Hát igen ez van. Abban bizakodom hogy talán majd egyszer megtalálom azt aki igazán szeret és úgy ahogyan vagyok külsőleg belsőleg egyaránt.
2021. márc. 6. 21:10
Kapcsolódó kérdések: