Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Ti minden kapcsolatot ugyanúgy éltek meg?
A párommal fél éve vagyunk együtt, mindketten túl vagyunk pár elég rázós kapcsolaton. Viszont mostanában teljesen azt érzem, hogy ugyanolyan vagyok, mint a többi. Nyilván nem voltam jelen a kapcsolataiban, de elég sokat tudunk a másik múltjáról. A kérdèsem legfőképp arra vonatkozik, hogy minden kapcsolatban ugyanúgy hívjátok a párotokat? Persze nem az általános szívem, kicsim kijelentésekre gondolok, mert azokat nem lehet átformálni, hanem a baba,nyuszi megszólításokra például, ezek kicsit bensőségesebbek szerintem.
Nekem eddig ahány kapcsolatom volt,annyi becenév is volt...valahogy bennem megvan az,hogy a kapcsolat milyenségétől függően hívom a páromat. Nem fogom életem értelmének nevezni a másikat, ha nem érzem ezt,mert ezzel úgy érzem,becsapnám. A jelenlegi páromon meg azt érzem, hogy neki édesmindegy kiről van szó, ugyanúgy hívja, pedig eddig kivételesnek éreztem magam, de most picit rosszul érintett a dolog.
Szerintetek csak én vagyok egy idióta, aki túlreagál mindent? :) Tudom, hogy a szavak azok csak szavak, meg attól függően hatnak, akinek mondjuk őket, de akkor is kellemetlen, inkább ne becézzen... :)
azt hittem, komolyabb a problema, ez csak tulreagalas lesz reszedrol :)
en pl nagyon ritkan becezem a parom es az elcsepelt nyuszoka, kicsim es stb helyett inkabb a nevet hasznalom. o pl nem csinal ebbol problemat. egy kapcsolatban nem ez a leglenyegesebb dolog, szerintem :)
Tudom, hogy az emancipáció filmozófiájának alaptétele, hogy minden férfit egy egy kaptafára teremtett gépezet, de az az igazság, hogy ennél bonyolultabb a helyzet. Nyilvánvalóan nem minden kapcsolatot ugyanúgy éltek meg.
Hogy milyen becenevet használ, az sok mindentől függ. Lehet, hogy egyszer megtetszett neki egy, pl. azért, mert az apja így szólította az anyját, vagy egészen más okból, ezért azt a becenevet többször használja. Valamikor egyedi egy becenév, mert saját története van.
Megnyugtató, hogy vannak ellene és mellette tapasztalatok is, ezek szerint csak 50 %-ban vagyok dilis. :) Nem fogok nyilván késsel menni a barátomnak, vagy megjegyezni neki, azért gondoltam erre a közvéleménykutatásra, hogy jobb legyen a lelkemnek. :)
Inkább csak magamból indultam ki, hogy én minden kapcsolatomban más becenevet adtam, nem tudatosan...csak úgy jött. Ezért találtam egy picit furának. De köszönöm a válszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!