Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek mert ez nehéz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek mert ez nehéz?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, és van egy lány, össze jöttünk 1 hete, de 2 napja szakítottunk, viszont barátok maradtunk. A szakítás oka az volt, hogy ő nagyon félénk volt élőbe, konkrétan hozzám se mert szólni, és hát otthagytam, nagyon fájt, hogy 80 km , utaztam a semmiért.. de az anyukája oda jött , és elmesélte, hogy otthon az apukája miatt gondjai vannak a lánynak, mivel épp válnak az apjával, és adjak neki időt,őszintén van egy mâsik lány is, aki össze akar jönni velem, de az első lányt szeretem, és egyszerűen nemtudom mit tegyek, voltam hasónló helyzetben már, ahol 1 évig küzdtem egy lányért, de nemtudom, szerintem még ő is szerelmes belém, nagyon tetszettem neki, meg ami a jó, hogy az anyukája is elfogad, meg rendesnek tart stb.. szeretem , szerintetek küzdjem érte ? A másik lányba nemhiszem hogy bele tudnék szeretni, mert hát nem nagyon az esetem, az első viszont igen, mindig megtudom nevettetni, és jókat szoktunk beszélgetni, és hát szeretem, és szerintem ő is még mindig, csak idő kell neki, az a baj hogy most éli ezt a lázadó időszakot, és tegnap is a cigiről , meg a piáról beszéltem le, kicsit úgyérzem vigyáznom is kell rá, mert az anyukájának nem mesél el semmit, csak nagyon nehezen ! Ebbe szeretné segítséget, őt válasszam, és küzdjek érte ?

2014. márc. 17. 06:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha szereted, és szerinted megéri küzdeni érte akkor küzdj érte. De kérdéses mikor lesz jobban, mikor sikerül átvészelnie a családi dolgot. A másik hogy 80km az nagy távolság.

Szerintem gondold át ezt még, hogy neked megéri e.

2014. márc. 17. 07:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát a távolság nekem nem baj, mert végülis ott lakik, ahol a rokonaim , meg hát a másik lány még messzebb lakik, de hát az elsőt szeretem, amit kihagytam, hogy nagyon makacs lány, meg nagyon nagy a büszkesége, nagyon nehezen lehet belőle kihúzni bármit is, neten nagyon beszédes meg minden, de ha látom üzentbe hogy fàj neki valami, nehezen tudom rávenni hogy mondja el nekem , de az anyukájával is ilyen. Nem megváltoztatni akarom, mert így fogadtam el, csak aztakarom , hogy ne legyen ennyire makacs, és bizzon bennem !
2014. márc. 17. 07:37
 3/4 anonim válasza:
A leányka fél. Ez természetes. Mindenki fél az újtól. Nem tőled, csak a helyzettől. Adj neki időt. Ismerd meg!Légy türelmes. 19 évesen még fiatal vagy az ilyesmihez, de ha komolyan gondolod, akkor megéri. Nem biztatlak, de az sem igazán szép dolog, hogy egy probléma miatt, másfelé kacsingatsz.Az élet mindig hoz majd eléd (elétek) kisebb, nagyobb problémákat amiket meg kell oldanod.Küzdeni semmi értelme, ne küzdJ,szeress!A lányok nem katonát akarnak, hanem herceget!
2014. márc. 17. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Aranyos kis történetetek van :) Szerintem légy te is makacs, és ne tágíts a lány mellől. Ha túl lesz ezeken a dolgokon biztos szép kis pár lesztek :) Az a fő, hogy jóban-rosszban a lány mellett legyél, és idővel kifog alakulni a bizalma. A másik lányt szerintem felejtsd el, vagy tisztázzátok vele, hogy csak barátok vagytok, ne álltasd őt se, mert nem tudhatod, hogy te mikor kerülsz ilyen helyzetbe. Válaszd őt. Sok boldogságot kívánok nektek, Falatnyi Neutron:)
2014. márc. 17. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!