Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogja fel a nő, hogy már nem kell a férfinak?
Van egy férfi, akit már régóta ismerek.
Neki már 6 éve van barátnője, ott lakik a férfinál.
Már legalább 3 éve megromlott a kapcsolatuk, ha nem több, mert a nőnek vannak elég hajmeresztő dolgai, és jó ideje már csak élnek egymás mellett, a férfi már rég nem szereti.
Már évekkel ezelőtt is mondta nekem a férfi, hogy nem jó ez az egész neki, de azóta is hiába próbál tőle megszabadulni, nem tud.
Nem hajlandó elmenni a nő a házából sem, meg ilyenek, pedig semmi köze oda.
Ismerősömnek mostanában lett elege de nagyon, mert már tényleg utálja a nőt, állandóan veszekednek, mégsem hajlandó elmenni onnan.
3 hete eljött hozzám a férfi, aztán a találkozó végén megcsókolt.
Hagytam magam, bár kicsit furcsa volt, mert évek óta ismerem, és nem volt köztünk semmi.
Azt mondta, szeretné megpróbálni velem, meg most már tényleg valahogy megszabadul a nőtől.
Ha eddig nem tudott megszabadulni tőle, ezután hogy fog?
Nem tudom, mit gondoljak, de én nem leszek szerető meg második.
De igazából ő ezt nem is megcsalásnak veszi, mert már régóta semmi közük egymáshoz, azon felül, hogy ott lakik a nő.
Nem értem.
Van ennek így jövője?
Várjak, kitartsak egy kicsit?
Mert szerintem jó páros lennénl, de nem akarom pazarolni az időm egyáltalán.
27/N
Ismered a nöt? Beszéltél Vele? Nekem ez nagyon kamugyanus. Szerintem keress egy független pasit!
és ne alacsonyitsd tàrggyà magad!
Évek óta ismerem a férfit, régebben már, mint ő együtt van s nővel, szóval nem kamu, meg igazából nincs is értelme kamuznia, mert azt egyből megtudnám.
Meg tisztel annyira, hogy nem hazudik nekem.
A nő meg tényleg olyan, ahogy leírtam, sajnos ismerem.
Nem leszek tárgy senkinek sem, ezt megmondtam a férfinak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!