Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van jövője ennek a kapcsolatnak?
Mostanáig is sokat tanultál... azt te csak hiszed. :)
Egyébként nem tudsz mit tenni.. Elmész egyetemre, érezd jól magad, ne tartsd távol magad a közösségi élettől csak azért mert barátod van, élj boldogan és közben próbáld életben tartani a kapcsolatodat. Ha sikerül sikerül, ha nem nem. Felesleges még ilyeneken rágódni..
Aztán ha majd nem sikerülne, akkor most azt mondod jajj de szörnyű, az egyetemen meg beleszeretsz valakibe, akkor nyilván nem ez lesz a reakció.
Szóval élj a lehetőségeiddel, tanulj, képezd magad, és majd kiderül mennyire működik a távkapcsolat.
Orvosin ismerek jó pár hasonló storyt.
Anno én is azt hittem, hogy eddig is sokat tanultam, aztán orvosin rájöttem, hogy nem.
Első évben voltak sokak, akiknek volt barátja/barátnője... hát nem akarlak elszomorítani, de amikor mindenki ezerrel belevetette magát, az első szemeszterben jó sok szakítás történt (még orvosis pár között is) az idő hiánya vagy a távolság miatt. Azonban vannak, akik azóta is együtt vannak (sőt van aki barátnő/barát mellett is az élbolyban van (bár elég kevés)), és még olyat is ismerek, aki már évek óta együtt van a barátnőjével nagy távolságból (igaz, róluk nem tudok sokat, de elég ritkán találkoznak).
Összességében, ha meg akarod próbálni a távkapcsolatot, tudd, hogy ehhez még az idő és az energiád is elég korlátozott lesz, szóval barát legyen a talpán, de egy kis esélyetek mindig van. Így, hogy nem ismerem a helyzetet nem tanácsolnék semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!