Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább csak lányok, nők válaszát várnám. Van egy fiú, aki szerelmes belém, de én (szerintem) nem érzem ugyanezt, meg is mondtam neki. De ahogy látom, hogy egyre inkább felejt, (ahogy kértem tőle) egyre szomorúbb leszek! Miért?
Mintha hiányozna, hiányozna a törődése, a szeretete. Néha hiányoznak a beszélgetések, a kézfogása.
De többször van belőle elegem, utálom, minthogy hiányozna. Viszont amikor hiányzik, akkor nagyon. :(
Tudnátok segíteni, tanácsot adni, vagy egyáltalán megmondani miért érzem ezt? Lehet, hogy mégiscsak szerelmes vagyok belé? Még van visszaút...
Hozzászoktál hogy törődik veled, hogy te vagy a szeme fénye, csak téged lát, mellette vonzónak érzed magad stb.
Könnyű hozzászokni a jóhoz, nem lehet hogy inkább csak barátként hiányzik?
Vagy vágysz a csókjára, hogy átöleljen, megvédjen?
19/l
Első válaszoló.
Azért jeleztem külön, hogy inkább nők válaszoljanak, mert tettem már fel egy hasonló kérdést, és nem kaptam értékelhető választ, csak sértett férfiak válaszoltak.
Második válaszoló.
Az a bajom vele, hogy nagyon sok tulajdonság miatt összeférhetetlenek vagyunk - szerintem. Ő (20) a bújós, az érzékeny, a romantikus, a "gyenge", és én (19) vagyok az "erős", kevés szeretgetésre van igényem, elfojtom az érzéseim, nem szeretem őket kimutatni, romantikára is nagyom ritkán vágyom. Sok tulajdonsága nem tetszik, bár tudom, tökéletes emer nincs, de ha ez nem lenne, akkor könnyebben tudnék vonzódni hozzá, mert pont az ellentétét kedvelem, az erős határozott férfiakat, akik tudnak velem bánni. Viszont tudom, hogy ő a tenyerén hordozna, hűséges lenne, imádna engem, mindent megadna nekem.
Ha nagyon hiányzik, akkor vágyom rá, hogy megérintsen, megöleljen, megcsókoljon és a folytatásra is.
Megőrjít, felemészt ez az őrlődés! :(
a második válaszoló vagyok
Nekem ez inkább úgy hangzik, mintha ő lenne a "biztonság". Aki miatt nem kell aggódnod ha későig kimarad vagy ha szép lányokkal beszélget stb. Aki örökre szeretni fog.
Szerintem hagyd békén, mert ha kapcsolatotok lenne, akkor megérezné hogy a tulajdonságai (állandó romantika, ölelgetés stb) egy idő után idegesítene téged és nagyon csúnyán belegyalogolnál az érzelmeibe, jobban mint most tetted.
Köszönöm a válaszokat!
Én már békén hagytam volna, de baromi kitartó. Hónapok óta ostromol, kérésem ellenére, és már a magam érzéseiben is elbizonytalanított. Plusz bajom, hogy félek az elköteleződéstől (gyerekkori dolgok), és azon töprengtem nem-e ez a baj, hogy elutasítom, és igazából ő az én igazim, én pedig a hülyeségeim miatt elszalasztom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!