Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
összeköltözzünk? Mit tennétek ilyen helyzetben?
20,ő 23 :)
igen,a szülei... de az nem lehet,hogy esetleg már szóba került ez náluk?mert ha azt sem tudja,mit szólnának hozzá,akkor csak nem mondta volna,nem?
Mivan? Lehet, hogy csak én vagyok a buta, de nem értem az utóbbi kommented kérdező.
Te is beszélj a szüleivel, attól, hogy a párod benne lenne, ők nem biztos, még ha jóban is vagy velük és nem csak a párodnak kell engedélyt kérni, hiszen csak te akarsz oda költözni.
Nálunk is hasonló volt a helyzet, hogy ide költözött(fél éve), igaz szerencsére volt több idejük megismerni a Párom. Nagyon hamar el is fogadták, megszerették, szerintünk egy igazi kincs! Szal nem csináltak abból problémát, hogy ide jött, már 2éve együtt.
Szerintem, ha nem gond a szülök részéről, akkor ne problémázz, sokkal jobb, mint csak valahol el lenni, hisz ismernek és/vagy jobban megismernek. És együtt lehetsz vis több időt tudsz lenni/tölteni Pároddal, ez sem utolsó szempont és előbb vagy utóbb úgyis összeköltöznétek.
Legalább ki/megismeritek jobban a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!