Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » összeköltözzünk? Mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

összeköltözzünk? Mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
hárommal bő 3 hónapja vagyok együtt. sajnos munkahelyem meg szűnt,de 2 hét múlva kezdek egy új helyen. addig viszont nincs hol laknom. párom mondta ma,költözzek oda hozzájuk (szülei és két testvére). de azt mondtam,meg tudom oldani (minden nap más ismerősnél aludnék,de ezt ő nem tudja). nagyon jóban vagyok a szüleivel,kb 2 hónapja ismerem őket. eddig 5 percre laktunk egymástól,rengeteget voltunk együtt,vagy ő aludt nálunk,vagy én náluk. de az összeköltözés más. meg azt sem tudom,a szülei mit szólnának hozzá. mit csinálnátok ilyen helyzetben? előre is köszi a válaszokat!

2014. márc. 10. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A szüleivel kell megbeszélni, övék a lakás.
2014. márc. 10. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Milyen idős vagy?
2014. márc. 10. 22:40
 3/9 A kérdező kommentje:

20,ő 23 :)

igen,a szülei... de az nem lehet,hogy esetleg már szóba került ez náluk?mert ha azt sem tudja,mit szólnának hozzá,akkor csak nem mondta volna,nem?

2014. márc. 10. 22:46
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Mivan? Lehet, hogy csak én vagyok a buta, de nem értem az utóbbi kommented kérdező.

Te is beszélj a szüleivel, attól, hogy a párod benne lenne, ők nem biztos, még ha jóban is vagy velük és nem csak a párodnak kell engedélyt kérni, hiszen csak te akarsz oda költözni.

2014. márc. 10. 22:53
 5/9 anonim ***** válasza:
A szüleit leszámítva nem látok ebben dilemmát, de miért hívott volna meg anélkül, hogy a szüleinek szólt volna?
2014. márc. 10. 23:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló volt a helyzet, hogy ide költözött(fél éve), igaz szerencsére volt több idejük megismerni a Párom. Nagyon hamar el is fogadták, megszerették, szerintünk egy igazi kincs! Szal nem csináltak abból problémát, hogy ide jött, már 2éve együtt.

Szerintem, ha nem gond a szülök részéről, akkor ne problémázz, sokkal jobb, mint csak valahol el lenni, hisz ismernek és/vagy jobban megismernek. És együtt lehetsz vis több időt tudsz lenni/tölteni Pároddal, ez sem utolsó szempont és előbb vagy utóbb úgyis összeköltöznétek.

Legalább ki/megismeritek jobban a másikat.

2014. márc. 11. 00:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér mindenképpen
2014. márc. 11. 01:57
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! :)))
2014. márc. 12. 07:17
 9/9 anonim ***** válasza:
a munkahelyváltoztatással el is költöztél? vagy hogyhogy eddig volt hol lakni, és az új meló időpontjától megint lesz, de a közte levő 2 hétben nem?
2014. márc. 12. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!