Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyi időbe telt, míg megbocsátottatok annak, aki megcsalt (lefeküdt valaki mással) titeket?
azonnal...
szakítottam...és nagyon fájt... de nem volt bennem sosem harag...inkább mérhetetlen fájdalom...
Túljutni rajta majdnem 1 év volt..de egész idő alatt nem haragudtam, pedig nap mint nap találkoznom kellett vele utána, amikor ez megszűnt akkor léptem tovább teljesen
viszont ő évek múlva újra próbálkozott, úgy hogy kapcsolatban voltam (és ő is)
sőt, tavaly férjhez mentem, és pont előtte 1 hónappal összefutottam vele, és úgy köszönt el, hogy csak azért nem próbálkozott, mert látta rajtam hogy nem lennék vevő rá..
azt hittem eldobom az agyam, mindezt így 8 év után bevállallni, és mekkora gerinctelen, mert nem elég ugye hogy 1 hónap volt az esküvőmig, neki is menyasszonya/ élettársa van
tehát nincs mit megbocsátanom neki, ő iyen...csak mérhetetlenül sajnálom, mert 30 évesen fogalma sincs a boldogságról, a párkapcsolatról. Magamat szapulom, hogy erre akkor kellett volna rájönnöm, mielőtt összeöjttem vele, és elvette a szüzességem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!