Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok egy olyan partnert találni aki igazán szeret? Többi lent.
Meleg Téma.!!!
Csúnya, gusztustalan megjegyzéseket most nem kérek van elég bajom így is.
17 éves vagyok, szeretem kényeztetni a párom, de a legfontosabb hogy csak igaz kapcsolatban szeretek lenni. Ha szeretek valakit azért mindent megteszek. Nem a *** az első, de egy jó csók, stb mindig jól jön. Szeretek összebújni, és hozzá bújni páromhoz. Mozizni vásárolgatni, mászkálni :) Lesném minden kérését boldoggá tennénk egymást.
Ez lennék én, de nem tudok találni magamnak, senkit. Sok mindenki van aki tetszik de tuti nem melegek.
Sajnos vagy nem sajnos de ez van én az vagyok, de még nem tudja senki.
Segítsetek :'(
Hát tudom, hogy nehéz lenne felvállalni, és sok gondod lenne belőle valószinűleg ebben az elcs*szett társadalomban, de talán ha megtennéd, valaki megnyílna feléd aki hasonló érdeklődésű, mert tudja, benned bízhat, te ugyanazt érzed amit ő.
Vagy próbálkozhatsz direkt ilyen társkeresőkön, biztos, hogy van ilyen.
Szia.Ahhoz,hogy igaz kapcsolatban lehess,az kell,elsősorban
magadnak nem szabad hazudnod.Tehát az önmagad elfogadása a legelső dolog.A következő a szűk baráti kör és a család.
Nekik is igazat kell mondanod.
Ha ez megvan,akkor keress csak társat,mert a folyamatos bujkálás,stressz,menekülés nem tesz jót egy kapcsolatnak.
Tehát egy igaz kapcsolathoz neked először igazzá kell válnod.Hallgass rám.Ne menj az ellenkező irányba mert szembemész saját magaddal.
Nem könnyű ilyen srácot találni sajnos :(
24f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!