Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? Kikészültem.
Figyelt kérdés
Egy hónapja megismerkedtem egy sraccal viberen aztán facen is. Egyre jobba lettunk szivezgettunk, azt mondta hogy szeret. Egyszer felvetette hogy legyünk kapcsolatban de en huzakodtam. Az a baj hogy ket évvel idossebb pécsen lakik en pedig zalaegerszeg kornyeken. Ha leírom neki az érzéseim. Nem ír rá semmit. Hogy felejtsem el? Annyira szeretem o az elso gondolatom minden reggel nem tudok miatta aludni. Mit tett velem? Annyira szeretem. Az eletem körülötte forog. Más nem létezik csak o. Valószínűleg nem lesz semmi kettőnk kozott a kor (16-14) miatt és a tavolsagmiatt. De hogy tudnak vele talalkozni szokjek el vagy mit csinaljak? Anya nem tud róla, és biztos nem engedne el. Vagy őt tudnám rábeszélni hogy jöjjön el? Vagy hívjam fel és ott mondjak el neki mindent?? Mitcsinaljak?!? Kész idegroncs vagyok miatta… vagy hog felejtsem el??2014. márc. 8. 06:55
1/3 anonim válasza:
Szerelmes vagy, ez tök jó dolog :). Találkozó kell szerintem mindenképp. Hívd el őt, hátha elmegy hozzátok. De óvatosan..az is lehet h csak 'játszik'.
2/3 anonim válasza:
Ha a srác megmondta hogy nem lesz belőle semmi, akkor szerintem felesleges találkozni.
Bármiféle személyes találkozó nélkül szerelmes lettél bele?
3/3 anonim válasza:
Találkozzatok és mondd el neki az érzéseidet. Szerintem neki kéne jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!