Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség fiúk, lányok! Mit tegyek, hogy ne sértsem meg?
ne kertelj, mond meg neki. az a legrosszabb, ha hitegeted.
az sem lenne baj, hogy ha ezutan hanyagolnad vele a talalkozast...
Szóval csak legyek őszinte?
Azt hiszem, ez menni fog. Remélem azért nem bántom meg, és maradhatunk barátok. Ha nem is olyan jók, mint eddig voltunk.
Két hete, de már régebbről ismertem a fiút. Együtt jártunk lovagolni, és most újból összehozott a sors minket.
Köszönöm a választ. Azt hiszem, erőt adott nekem :)
6-os jol mondja. ha hitegeted, az rosszabb. kerek-perec mondd meg neki es fajjon barmennyire is, az lesz mindenkinek a legjobb.
hasonlo helyzetben te hogy erezned magad, ha a srac hitegetne, de nem kaphatnad meg?
Hát biztosan nem érezném magamat jól. De arra lettem volna igazából kíváncsi, hogy csak úgy álljak elé és kerekperec mondjam meg, hogy nem, vagy azért próbáljam szépen felvezetni, és fokozatosan lehangolni?
Amúgy meg nem titok, és tegnap beszéltünk is, de telefonon, és annyira le voltam fagyva,hogy elfelejtettem neki megemlíteni. Már bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!