Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mennyi párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mennyi párkapcsolat alapul szerelmen?

Figyelt kérdés

2014. márc. 6. 00:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Aki kapcsolatban van az alapból tiltott dolog, így nem is igazán fordul meg a fejemben az, hogy nekem lépnem kellene a dologban. Két lehetőség marad, kivárni amíg nem lesz kapcsolatban, de jobb ötlet keresni egy szabad célszemélyt :)
2014. márc. 6. 07:51
 12/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlenül kell behúzni rögtön a kéziféket. Ne legyél tiszteletlen, ne hajts rá a férfira, de ismerd meg. Érdeklődhetsz iránta puszta kíváncsiságból mint barát. Egy kis apró flörtbe pedig még senki sem halt bele. Szerintem, ha ő az igazi, ennyiből is rájöhettek, hogy együtt kellene lennetek.

Én és a párom barátok voltunk mielőtt szerelmesek lettünk, bár az a barátság inkább a szerelembe esés folyamata volt. :)

2014. márc. 6. 08:21
 13/22 A kérdező kommentje:
Bonyolódik a helyzet annyival - hogy közöttünk szerelem kezdett kibontakozni - de sajnos egy betegség miatt el kellett tűnnöm egy időre... Nagyon kezdetleges volt még ez a kapcsolat, de olyan összhang volt közöttünk, hogy nem szerettem volna elrontani azzal, hogy elmondom neki, hogy beteg vagyok... Tudom, ez óriási hiba, de ez volt. Persze azóta megismerkedett vkivel, de nem tudom, hogy szerelmes - e - nem tűnik túl boldognak... és nem tudom, ha újból felbukkanok, mi lenne... egyáltalán szabad - e felbukkannom pár hónap után. Ezt nagyon nem szeretik az emberek - de nagyon fogalmuk sincs arról milyen amikor ilyen okok miatt nem lehet kapcsolatod...Szóval picit abban bízom, hogy ha annyira szépen indult - talán az a varázs nem múlik el csak úgy :S
2014. márc. 6. 11:25
 14/22 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatot felrúgni tényleg nem szép dolog szerintem, ha boldogok, ha nem. Azért egy értelmes, kellő érzelmi intelligenciával ellátott ember szerintem el tudja dönteni, hogy valakivel együtt szeretne-e lenni avagy nem. Attól meg, hogy nem nyalják-falják egymást folyton, nincs rakatnyi posztolt közös képük még lehetnek boldogok sajnos. Megértem a helyzetedet, én is voltam hasonlóban, borzalmas szenvedés az egész, de én nem bírnám a más orra elől elszedett, levetett férfit elviselni magam mellett, hiába te voltál ott előbb. Engem zavarna, hogy tegnap még mást csókolt...
2014. márc. 6. 12:16
 15/22 A kérdező kommentje:

Igen, van bennem is hasonló... tényleg agyrém ez az egész... egyenlőre próbálom magam elfoglalni munkával, sporttal... köszönöm az őszinte válaszokat!

És Nálad végül hogy alakult? Jött egy teljesen új szerelem?

2014. márc. 6. 12:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Volt egy tartalmatlan, búfelejtő, 2 éves kapcsolatom, amire nem vagyok büszke, próbáltam megadni mindent a másiknak, hogy elfelejtsem azt, hogy én nem azt kapom, amire vágyom. Nagyon kiégtem ez idő alatt, szakítottam, depressziós lettem, 1 év alatt kilábaltam a dologból, és megismerkedtem a jelenlegi barátommal, akit mindenkinél jobban szeretek, teljesen más színt hozott az életbe, és megmutatta, hogy mindent túl lehet élni. Így utólag rájöttem, hogy csak én kerítettem nagy feneket a dolognak, ismerkedős fázisban az ember hajlamos nagyon rózsaszínnek látni a világot, olyan tulajdonságokkal felruházni a kiválasztott személyt, ami nincs is neki, csak az elvakultság és elérhetetlenség érzes beszél belőled, ha összejöttök, lehet, elmúlik a varázs. Sok hal van a tengerben, csak szánni kell sok-sok időt az ismerkedésre. :)
2014. márc. 6. 12:54
 17/22 anonim ***** válasza:

Erdekes kerdes, eszembe jutott egy multkori eset rola. Multkori egy baratnomeknel voltam es volt ott egy par is naluk. Kesobb azok elmentek en meg kerdem a baratnomet hogy ugye koztuk nincs rendbe minden? Erre o mondja, hogy valoban igy van, de hogy vettem en ezt eszre? Mert az a par mindig azt mutatja hogy ok milyen jol megvannak, olelkezes, puszi minden... nekem ennek ellenere egybol feltunt, hogy ez csak a latszat. Es sok ilyet latok mashol is.

Magamrol annyit hogy szinten egy szerelem nelkuli "kapcsolatba" vagyok. De ez nem titok koztunk, megbeszeltuk hogy egyutt csinalunk dolgokat, amik hasznosak egymas szamara, segitjuk egymast. A szex is jo egyutt. Neki nem nagyon vannak baratai, csaladjaval nem tartja a kapcsolatot, mondhatni senkije nincs. Sokszor eszembe jut hogy csak arra kellek neki hogy ne legyen allandoan egyedul es mivel eleg nehez eset erre keves esellyel talalna mas szemelyt. De vegulis o is csak erre kell nekem. Nekem is keves barstom van, elotte sokat voltam egyedul, nehezen talalok olyat akivel jol kijovok. Sot neadjisten meg vonzodok is hozza. Aztan neha belegondolok, hogy jo-e hogy beerem/beerjuk ennyivel... lehetoseg az adott meg most is az ismerkedesre, mert nyilvanosan nem viselkedunk ugy mint egy par. Szoval igy nem akadalyoz semmiben de megis elszomorit, hogy olyan nehez, szinte lehetetlennek tunik hogy valakivel egyszer egy normalis kapcsolat legyen.

2014. márc. 6. 13:11
 18/22 A kérdező kommentje:

lolita: de látod, neked is volt 2 éved, amikor olyannal voltál akihez nem kötött szerelem... ha akkor jött volna valaki, aki megmozdít benned valamit, akkor azonnal kilépsz a másik kapcsolatból, nem?

Utolsó válaszoló: magunknak kell tudni, hogy mit várunk az életünktől. Én a saját tapasztalataim alapján - pedig elég nehéz évek vannak mögöttem - mégis, minden este úgy fekszem le, hogy hiszem, létezik igaz szerelem, igaz kapcsolat és én szeretnék olyat "találni".

Ha számodra is fontos, akkor ne hagyd magad belekényelmesedni, utazz, élj, s egyszercsak megpillantod ott, ahol a legkevésbé sem számítasz rá! Én is így jártam... :) Most meg itt nyavajgok... :P

2014. márc. 6. 23:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez meg is történt, csak rossz irányba mentem, belekeveredtem egyéjszakás kapcsolatokba, csak felejteni akartam...de nem igen ment. Az első kapcsolathoz akkor is húzott vissza a szívem, de akkor is túl kell lépni rajta, ilyenkor az ember szíve hajlamos azt mondatni, hogy nagyon fontos az illető, de nem. :) Ez egy furcsa érzelmi játék szerintem, az ember hajlamos ragaszkodni egy képzelt jóhoz, holott, ha elengedné, kaphatna ezerszer jobbat is. :) De sajnos érző lelkek vagyunk, szomjazunk a szeretetre, és sokszor olyantól akarjuk megkapni, akitől nem kéne. Szerintem éld az életed, foglald le magad valamivel, ha kell, ismerkedj, nem kell randizni, csak beszélgess, akár csak neten keresztül, és meg fogod látni, hogy vannak rajta kívül is emberek, akikben ugyanúgy megfoghat valami. Nem megy egyről a kettőre...de ismered a mondást: akik összetartoznak, úgyis együtt lesznek előbb-utóbb. Tehát ha a szóban forgó személy a lelki társad, együtt lesztek majd...csak nem most. Lehet, hogy át kell élnetek dolgokat még másokkal, hogy készen álljatok egymásra, akár sok rosszat is, de akkor már újult erővel vágtok majd bele egymásba. :) Szóval csak türelem. :)
2014. márc. 7. 12:34
 20/22 anonim ***** válasza:
Mr Truth! Bárcsak több hozzád hasonló férfi lenne! :)
2014. márc. 7. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!