Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha nem szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem szeretném elveszíteni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel odavissza ráírunk a másikra.. tavaly nyár óta kerültünk közelebb és mindig attól félek, hogy unalmas vagyok számára hiába is ír vissza.. és hogy nem tudok mit felhozni.. mert szabadidőmben megnézek egykét filmet és kondiba járok... de mit tegyek? hogyan tüzeljem fel magam a szemébe? élőben is sokat nézeget SEGÍTSÉG! :(

2014. márc. 5. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szóval ha jól értem: nincs semmi baj, csak de gondolod bele.

Nem kell semmit csinálj, csak nyugodj le!

2014. márc. 5. 21:00
 2/4 A kérdező kommentje:
van témánk 10-15 percig, utána meg már alig írunk egymásnak, mert nincs:( aztán elköszönés.... ez ellen?
2014. márc. 5. 21:13
 3/4 anonim válasza:

Hát szerintem ez már a srác baja...ő a fiú..nem a csajnak kell teperni...neki kéne témákat felhoznia stb.

Ha nem teszi akkor meg.Kérdezd meg mit csinált ma,és ebből újabb kérdések jönnek fel.

Példa:

-Mit csináltál ma?

-Elmentem xyhoz,gépeztünk meg néztünk egy filmet.

-Milyen filmet néztetek?

-...

-Miről szólt?

-...

-Jó volt?

Ajánlod?Stb

vagy

Mivel játszottatok?

-...

-Azt nem ismerem.Linkelnél vidit?

-...

-Uh tök jó majd kipróbálom stb

ha ezek a témák is kimerültek és már nem tudod tovább húzni kérdezd meg mit csinál most.

abból megint csak fakadnak további kérdések.

És..én anno mikor beszélgettem egy lánnyal még a szabadidőmben is témákon gondolkoztam.Leírtam őket egy papírra.Olyan témákra gondolok amik bármikor felvethetők...mi a véleményed a rockról vagy ilyesmi..

És ha a mizu mit csinálsz hogy vagy milyen napod volt stb kérdések elfogytak ellőttem egy ilyet.

Végül is bejött.Kár hogy már csak múlt időben kell beszélnem erről :(

16/F

2014. márc. 5. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell túlzásba vinni. Teljesen természetes, ha minden nap beszéltek, 10-15 perc után nincs téma. Tudni kell lezárni a beszélgetést, ha kényelmetlenné válik, és másnapra is hagyni.
2014. márc. 6. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!