Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire fejezitek ki a szerelmeteket a face-en?
Ki van téve, hogy együtt vagyunk, de nem szoktunk enyelegni nyilvánosan, szerintem ez nem tartozik senkire :)
Ez minden pasinál változhat, hogy ki szeretné-e tenni hogy együtt vannak-e. Ha nem akarja, az nem feltétlenül jelenti, hogy "letagadna", vagy éppen nem gondolja komolyan a csajjal.
Be sem jelöltük egymást a barátommal, neki sincs kitéve, hogy kapcsolatban van és nekem sem. Képek pláne nincsenek fent rólunk. Eleve én csak álnéven vagyok fent és csak azért, mert két családtagommal ott a legegyszerűbb csevegni. Ők tudják, ki a barátom, a barátom szűkebb családja is ismer engem, a többiek meg mit számítanak? Exosztálytársaknak akikkel az életben nem találkozom többé, vagy kiknek kellene "mutogatni", hogy kapcsolatban vagyunk XY-nal?
Facebook-on nincsenek is ilyen ismerőseim, nem érdekel mik történnek velük, szóval minek legyenek ott a falamon a posztjaik, felesleges időtöltés lenne azokat olvasgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!