Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni?
Van egy lány, én évek óta (mióta ismerem) szerelmes vagyok/voltam belé, ezt egy jó 2 éve ő is tudja, kb egy éve összejött egy sráccal, januárban ott volt nálam a csaj (végig nagyon jó barátok voltunk) rámírt a pasija hogy megöl, meg hogy mit képzelek én magamról hogy egyáltalán beszélek a csajjal, erre a csaj az én facebookomból (mert az volt bejelentkezve) elküldte a p*csába, szakított vele. Egyik reggel írta hogy mióta sűrűbben találkozunk azóta ő is érez valamit irántam de kérte, hogy maradjon minden a régiben, Valentin napra kaptam tőle egy öngyújtót amire rágravíroztatta az ő nevének kezdőbetűjét valamint az én nevem kezdőbetűjét, én is csináltam neki egy ajándékot, mivel a Valentin napot külön kellett töltenünk most szombaton este pótoltuk be, este 9-től éjfélig járkáltunk a városban, egész idő alatt nagyon jól elvoltunk (én nem tudtam odaadni neki az ajándékot mert én előtte 10 percel értem haza külföldről), megbeszéltük, hogy másnap, azaz vasárnap találkozunk és odaadom neki az ajándékot. Elmentem hozzá, be kopogtam az ablakán és a "volt" barátja nézett ki vele, akkor én el is jöttem onnan egy szó nélkül és utána irt rám a csávó, hogy haggyam békén, mert egyutt vannak. Egy órát kóvályogtam a városban majd visszamentem, leraktam a gyújtót amit tőle kaptam az ablakpárkányára, bekopogtam és eljöttem, otthon még ráírtam mégegyszer, csak annyit hogy "ablakpárkány, nézd meg!
Úgy gondolom, ezek után mostmár ideje lenne túllépnem rajta, ez az egész múlt vasárnap történ, azóta nem is beszéltünk, de mégis minden nap minden percében ő jár a fejemben, álmodni is róla álmodok. Hogyan tudnám elfelejteni? hogyan találhatnék egy olyan lányt esetleg, aki miatt megérné feledni a múltat?
segítsetek pls!!!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!