Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátommal másfél éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kissmeinlive kérdése:

A barátommal másfél éve vagyunk együtt. Valami elromlott, hogy hozhatnam rendbe?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a barátommal. Nagyon jól mentek a dolgok, már terveztük az összekoltozest, nagyjából kész van a házunk.

Kb 2 hete nagyon osszevesztunk. Szakítás lett a vége. 5 napba telt míg mind ketten lenyugodtunk és megtudtuk beszélni. Azóta próbálom helyrehozni, újra olyan meghitte tenni a kapcsolatunkat mint amilyen ezelőtt volt de úgy érzem hogy nem társam ebben. Az isszekoltozes azóta szóba se jött, a festoket elküldte és egy későbbi időpontra hívta őket vissza, ez kb 3hét múlva lesz.

Mit tegyek hogy újra olyan közel legyünk egymáshoz mint azelőtt?! Azt mondja hogy ugyanúgy szeret, sőt meg jobban és hogy ez a pár nap alatt jött rá igazán mennyire fontos vagyok neki de úgy érzem ezek csak szavak, nem érzek tetlegesseget.

Azóta csak 1szer voltunk együtt szexuálisan. Kétségbe vagyok esve ho gy elveszithetem.

20/L

2014. febr. 27. 11:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Természetesen nem bántalmazásrá gondoltam a tetlegesseg alatt. Hanem arra hogy mondja szóval hogy szeret de nem érzem a cselekveseivel. Nem az volt a keresem hogy bárki kielemezze mit irtam.

Pár tippet ötletet vártam amivel újra közelebb kerülök hozzá. Persze sok időt együtt töltünk de szeretném ha ez minőségi is lenne.

Az osszekoltozessel kapcsolatosan nem nyitok senkivel vitát. Közös erővel értük el ami eddig van.

2014. febr. 27. 15:07
 12/14 anonim ***** válasza:
nem lett kielemezve amit írtál, csak figyelmesen tudok olvasni. Miből gondolod, hogy csak és neked a dolgod rendbe hozni a kettőtök életét ? Ha úgy érzed, hogy nem társad benne hogy megint meghitt legyen a kapcsolatotok, biztosan jól érzed. Ne sürgesd. Tartsd tiszteletben az ő elgondolásait is, a kétségbeeséskor nem tud józanul gondolkodni a személy. Hagyj időt magadnak is.
2014. febr. 27. 15:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Hagyj neki még több időt. Valószínűleg a nagy összeveszés után elbizonytalanodott a közös jövőtöket illetően, még akkor is, ha a szavaival mást állít. Igazad van, a tettek sokkal fontosabbak, főleg a férfiak esetében.

Szóval próbáld meg visszafogni magad, ne nyaggasd, hagyd megnyugodni, hogy érezze azt a régi összetartozás érzését. Ha igazán szeret, visszatalál hozzád. Sok sikert és főleg türelmet.

2014. febr. 27. 17:30
 14/14 anonim ***** válasza:

a történetedet elolvasva ,még így is ,hogy azért sok olyan dolog nem került felszínre ami nem publikus ,de kívánnivalót hagy maga mögött,nekem is rögtön az esne le az egészből ,hogy ha már ennyi idő után ilyen veszekedés van ,akkor mi lesz,ha komolyabb dolgokról lesznek a viták ,ne adj Isten ,már gyerekek is lennének...??

Persze. -ki leszek túrva a közös otthonból....

megszakítottál benne valamit ,amit soha nem fogsz tudni helyre hozni ,a legnagyobb erőfeszítésed ellenére sem.

2014. febr. 28. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!