Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mer igy reagalta le anyam hogy egy egyetemistaba vagyok szerelmes?
Szoval mar volt egy csomo ijen kerdesem bocsi de ez most durva volt !! mondtam neki hogy szerelmes vagyok erre mondta tudom egy anime figuraba..en erre nem..elo emberbe csak egyetemista mar.. erre mondtam hogy mutassam meg xD ez meg csak az eleje meg muttattam az egyik kepet elkezde DEZSO! de reg nem lattalak en mondom anya ezt tamasnak hivjak ..o nem o a gyerekkori baratom dezso vagy nem ?.. anya 53 eves.. a srac meg 22.. En : anya ez egy huszonket eves egyetemista es nem dezso a neve !! erre o de helyes.. igen ez ..o lesz az unokaim apja mondta (itt mar elsulyettem ) erre o latszik rajta a jo indulat .. kedves aranyos .. ha en 13 lennek biztos ijen pasit neznek ki magamnak.. o o hozzad illik...
most amugy anya sok bort ivott... most mit csinaljak olyan kinosan erzem magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!