Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim testverenek bejovok?
mikor naluk vagyok sokat hulyeskedunk es van mikor tv-zes kozben engem nez.gyakran ram ir facebookon.
nem tudom hogy akkor most mi van.
nincs jelenleg kapcsolatban de sok csajt szèdit..
Van ez így, velem is volt így, de megoldottam magam, nem reklámoztam. Nagy haverok voltunk a báttyal, meg a bandájába is befogadtak, meg minden, csomót hülyéskedtünk a srácokkal. Buliztunk, filmeztünk, vásároltunk, dumáltunk, sétáltunk... Aztán.. néha olyan furán nézett rám, én pedig kinyitottam a szám, rákérdeztem, és megbeszéltük a dolgot.
Ha mást is szédít, miért ne tenné, amíg nem vált még komollyá a dolog senkivel? Akár még rá is mozdulhatsz, de akkor tisztázd a pasiddal mi a helyzet!! Nem baj, ha nem ő az igazi, csak akkor előbb tisztázd magadban a dolgot, aztán meg a srácokkal. Jobb, ha úgy dobod, hogy megmondod tetszik a tesója, mintha véletlenül derül ki, hogy lefeküdtél vele - az már viszont tényleg a r ibancság felső foka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!